Čo sa stalo medzi Katkou Fujak a Parsulkou?
Mám tu niekoho z kysuckého nového mesta, mňa by fakt zaujímalo čo sa medzi týmito dvoma dámami stalo.
@katka123456 lebo som sa na lajfke u katky oytaka či pozná Janku a Katka si ma blokla, ale ja ani jednu nepoznám len ich sledujem na IG a viem že sú z Kysuce obidve a asi v rovnakom veku tak ma to zaujímalo, či sa poznajú
@nutelka22 teba to musí strasme srať keď už o tom zakladás druhu tému.
Prečo ta tak zaujíma život druhých ľudí?
@lucia13022023 a ty nemáš žiadnu obľúbenú influencerku a áno štve na to lebo nemyslím si že kvôli takej blbosti môže niekto niekoho zablokovať, jedine vysvetlenie mám také že majú medzi sebou tie dve niečo a možno si myslela tá Jatka že ja som tá Janka alebo sa poznáme a pritom nepoznám ani jednu, len ma bavili jej príbehy zo života a inšpirácie tiež vy som chcela tak dobre vyzerať v jej veku, hlava mi to proste neberie ja kebyže mám niekoho booknut tak preto že mi reálne niečo urobil a nie kvôli tomu že sa spýtam či niekoho pozná.
@nutelka22 a kolko ma ta Katka rokov? ked ta zablokuje kvoli takej uplnej blbosti?
@katka123456 deň práve už má 45
@nutelka22 tak to potom o nej nieco napoveda, nie? potom ta to mrziet ani nemusi.

preco si myslis, ze sa nieco medzi nimi stalo?