Čo sa stalo s používateľkou Katethebest?
Ahojte kde zmizla @katethebest Akurát som išla pozrieť jej profil ci nemá dáke nové fotky od mora a zistila som žé profil je zrušený....
Zasa začíname 🤔🫣
Kukni k @victoriab
🙂
@miskakyska nič tam také nie je 🤔
@fadama keď som sem písala, vtedy ešte bolo..🤷
@miskakyska 😆👍👍
@petulda333 nesúhlasím. Nebolo to tak. Bolo to útočné a drzé z jednej strany. Akurát som to vtedy vystihla od začiatku do konca. Ona bola vždy veľmi milá, príjemná.
@janulka1802 ja som citala,ze aj ona tam dost utocila,ale ja som to nevidela. Len skrz statusov o nej
@petulda333 neútočila ,bola až moc slušná... aj napriek tomu, že niektoré "brali do huby" jej deti
@miskakyska opakujem,nevidela som ten jej ststus. Len tie,kde ju zeny ,,hladali,, a toto tam pisali
@petulda333 tak to písali zrejme tie,pre ktoré zrušila blog.. však išli do nej,ako sršne
@petulda333 a presne takto vznikajú klebety. Ja som len to a hento... ja som čítala tú konkrétnu diskusiu, kde reagovala katethebest a nič také tam z jej strany nebolo. Že už potom baby poprekrúcali, podomýšľali v iných diskusiách, je o inom. Nebola to moja kamoška, ale bola to jedna milá žena, ktorú odtiaľ vyštvali protivné, závistlivé ženy. Je to skutočne smutné...priam úbohé.
@janulka1802 ake klebety? Hned v prvom komente pisem,ze som citala diskusiu. Nikde nepisem,ze to tak bolo. Viacere tam pisali,ze potom uz urazala aj ona,ale ze sa len branila. Kto chce,si moze dohladat ak to tu este je. A v podstate to ani nie je dolezite. Odisla lebo ju urazili a nakladali jej. To je fakt
@janulka1802 a bohuzial viacere uz odisli,lebo ich vystvali. Skoda,ze admini nevedia zakrocit voci tym.... Nebudem ich radsej menovat
@petulda333 Veru tak. Koľkokrát ostanem v úžase, čoho sú niektoré ženy schopné, žiaľ v negatívnom význame.
@janulka1802 tak tak a ak toto ucia aj svoje deti....tak zbohom

Co som zachytila diskusiu,niekto jej napisal,ze nie je taka krasna ako sa tu hra. A navzajom sa potom dourazali. A zrusila profil