icon

Čo sa stalo so psíkom Nikol Ďuriš Komorovej?

9. feb 2024

Baby neviete čo sa stalo s tým jej psikom ? Bože chúďatko malé 😩😭😭😭😭

karolinakr
10. feb 2024

@sainatt to je sila!
Dobre, že jej Haklova vysypala muku na hlavu v priamom prenose. Presne tak si to zaslužila

autor
10. feb 2024

@karolinakr ahoj , nie je na to nejaký odkaz ? Mna tiež tá osoba oklamala mala som snou tu “česť”

autor
10. feb 2024

@sainatt presne presne ako vravíš . Kiežby to tak bolo že je to len v jej chórom oje……
Ale bohvie čo sa stalo tomu psíkovi sak to bolo ešte šteniatko

autor
12. feb 2024

@sainatt hahahaha mala si pravdu
Ona si aj na smrti psíka spraví reklamu omg

splendida
14. feb 2024

akoze naco jej bol pes take male steniatko a ta s uka chce dalsieho, cely den je to same doma dosrate doscate nevyvencene

autor
14. feb 2024

Baby kukajte toto je totálny extrém ako ona chce niečo učiť svoje deti však jej to ten telefón musel automaticky prepisovať aj tak dokáže napísať takéto slova extrém fuj

splendida
14. feb 2024

ja sa cucujem ze jej vobec niekto tie deti dal , takej chorej psychopatke

splendida
18. feb 2024

ta pixa ma dalsie steniatko kolko tipujete ze vydrzi ???

autor
18. feb 2024

@splendida a čo sa stalo tomu predchádzajúcemu neviete ?

splendida
19. feb 2024

prveho dala prec lebo cely den stekal sam na byte , toto steniatko co jej umrelo ktovie na co .. ked to bolo male ako gulka a same cele dni mohlo sa stat cokolvek , tento psik tiez nevydrzi dlho uz teraz mi ho je luto

sainatt
1. mar 2024
karolinakr
1. mar 2024

@sainatt wow 😅

karolinakr
1. mar 2024

@sainatt citala si komentare pod tym?

karolinakr
1. mar 2024
autor
1. mar 2024

@karolinakr ona je úplne mimo, strašne sprostá primitivna, a tá jej gramatika ? Tie perly si videla ? Ja mám niekde screeny

autor
1. mar 2024

Ja nehovorím že každý musí byt dokonalý
V pravopise ale čo tá osoba dokáže vytvoriť to jej ani telefón nezoberie musí jej to automaticky prepisovať ona je fakt mimo

karolinakr
1. mar 2024

hej, ale najlepšie, že ona sa citi nevinná..čitala si si s tou mukou? Najprv som si myslela, že Haklova preháňa, ale asi mala pravdu 😆

autor
1. mar 2024

@karolinakr áno áno 🤣 a čo jej tak vadila muka . Veď ona inú múku ťahá do nosa 🤮🤣

lolitagyonyorova12
Autor odpoveď zmazal
katka9123
8. mar 2024

Mozno vas bude zaujimat ze inzeruje v skupine Komunita hviezdoslavov, kvetoslavov a miloslavov kde ponuka treningy za peniaze

bibiananina
11. máj 2024

ahojte všetci okradnuty aj ty ktorý podali trestné oznámenie na dotyčnú prosím zhlaste sa mi na tento link https://t.me/+392cFDnes3E2NTU8 alebo môžete ísť cez link na mojom IG @rozumna_krasa zbieram už iba ľudí máme už dohodnuté stretnutie s investigatívnym novinárom a ideme to konečne vyriešiť

bibiananina
10. júl 2024

Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície

Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa

sandradg
16. aug 2024

Ahojte, uz som aj ja naletela milej slecne..na zaklade znamej som si dohodla treningy..5 minut pred zaciatkom a zrusila..mala vratit peniaze 10., 14 a stale nic..najhorsie ze odo mna chcela hotovost😔