Čo sa stalo so psíkom Nikol Ďuriš Komorovej?
Baby neviete čo sa stalo s tým jej psikom ? Bože chúďatko malé 😩😭😭😭😭
@sainatt to je sila!
Dobre, že jej Haklova vysypala muku na hlavu v priamom prenose. Presne tak si to zaslužila
@karolinakr ahoj , nie je na to nejaký odkaz ? Mna tiež tá osoba oklamala mala som snou tu “česť”
@sainatt presne presne ako vravíš . Kiežby to tak bolo že je to len v jej chórom oje……
Ale bohvie čo sa stalo tomu psíkovi sak to bolo ešte šteniatko
@sainatt hahahaha mala si pravdu
Ona si aj na smrti psíka spraví reklamu omg
akoze naco jej bol pes take male steniatko a ta s uka chce dalsieho, cely den je to same doma dosrate doscate nevyvencene
ja sa cucujem ze jej vobec niekto tie deti dal , takej chorej psychopatke
ta pixa ma dalsie steniatko kolko tipujete ze vydrzi ???
@splendida a čo sa stalo tomu predchádzajúcemu neviete ?
prveho dala prec lebo cely den stekal sam na byte , toto steniatko co jej umrelo ktovie na co .. ked to bolo male ako gulka a same cele dni mohlo sa stat cokolvek , tento psik tiez nevydrzi dlho uz teraz mi ho je luto
@sainatt wow 😅
@sainatt citala si komentare pod tym?
@karolinakr ona je úplne mimo, strašne sprostá primitivna, a tá jej gramatika ? Tie perly si videla ? Ja mám niekde screeny
Ja nehovorím že každý musí byt dokonalý
V pravopise ale čo tá osoba dokáže vytvoriť to jej ani telefón nezoberie musí jej to automaticky prepisovať ona je fakt mimo
hej, ale najlepšie, že ona sa citi nevinná..čitala si si s tou mukou? Najprv som si myslela, že Haklova preháňa, ale asi mala pravdu 😆
@karolinakr áno áno 🤣 a čo jej tak vadila muka . Veď ona inú múku ťahá do nosa 🤮🤣
Mozno vas bude zaujimat ze inzeruje v skupine Komunita hviezdoslavov, kvetoslavov a miloslavov kde ponuka treningy za peniaze
ahojte všetci okradnuty aj ty ktorý podali trestné oznámenie na dotyčnú prosím zhlaste sa mi na tento link https://t.me/+392cFDnes3E2NTU8 alebo môžete ísť cez link na mojom IG @rozumna_krasa zbieram už iba ľudí máme už dohodnuté stretnutie s investigatívnym novinárom a ideme to konečne vyriešiť
Rada by som sa Vás opýtala či ste uhrádzali OMG Nikole Ďuriš za niečo peniaze na účte ak áno rada by som Vás poprosila ak by ste mi vedeli zaslať potvrdenie o úhrade na jej účet je úplne jedno aká výška sumy to bola nakoľko to potrebujem zajtra odovzdal na políciu aby sme už to jej okradánie zastavili. Nikde nebudete zverejnení ide to priamo do rúk polície
Ďakujem veľmi si to vážim.
S úctou, Bibiána moje IG @rozumna_krasa
Ahojte, uz som aj ja naletela milej slecne..na zaklade znamej som si dohodla treningy..5 minut pred zaciatkom a zrusila..mala vratit peniaze 10., 14 a stale nic..najhorsie ze odo mna chcela hotovost😔

Mozno aj nic.. je to chronicka klamarka https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/niki-couch-nikola-komorova-durisova-2/?page=2&scrollto=first