Čo sa udialo za posledné dva týždne?
Nebola som doma , nepozerala som správy 2 týždne. Čo som okrem nefunkčného katastra zmeškala?
Preco si tie spravy neprecitas teraz?
https://tvnoviny.sk/
mozes citat
Ja si ani nepamätám kedy som naposledy pozerala správy. Ale je to už roky.
@nelca84 lebo padám na hubu. Mala som mať kludnú dovolenku aj kľudný návrat do práce, no opak bol pravdou. Každý deň nadčasy. V práci cirkus a bordel, vytočená šéfka. Doma dve deti s horúčkou o 0::00 atb
O nic si neprisla. Zem sa nadalej toci, dni a noci striedaju, vacsina musi ist zajtra do prace.
Nejak to skripe v tej nasej vlade, tak sledujeme.
Momentalnou temou je Columbova zena.
Nesledujem tu nasu scenu uplne, ale neverejne rokovanie o odvolavani premiera, kde na ziadost o utajenie pouzil zakon, ktory to neumoznuje (vztahuje sa na ine pripady rokovani).
Ficove tvrdenia, ze tu mame skupinu extremistov financovanych zapadom, ktori organizuju voci nemu protesty a chcu ho zvrhnut z vlady.
Protesty proti terajsej vlade.
Kataster, ktory stale nejde (a ak podavas dan z nehnutelnosti, uradnici ziadaju, aby si si nosila vypisy LV z katastra, lebo to nemaju ako odkontrolovat. Ak ich nemas, tak ti vynadaju. A mas si ich ist vyziadat priamo na katastralny urad a prilozit k priznaniu.)
A moja vcerajsia skusenost - nesiel web, kde bezi chatgpt.
@moonlight1210 bola som podať daň z nehnuteľnosti minulý týždeň, mala som len zmluvu o kúpe bytu a keď som nahlasovala predaj bytu, kázala mailom doposlať rozhodnutie z katastra.... nikto nič nenadával....
Student Simon nepodal ruku prezidentovi, psychiatri a psychologovia poslali otvoreny list premierovi, Fico si zabezpecil, aby jeho odvolavanie bolo bez medii a v utajenom rezime, lebo sa tam citala nejaka paranoidna sprava z SIS. A pre niektorych stale malo 🤷
@larinka552 uz aj pedagogovia mu poslali list https://domov.sme.sk/c/23440129/robert-fico-otv...
@carolynka ze mu neni hanba, keby bol normalny sam by uz davno odstupil. Ale nie, on sa bude drzat zubami nechtami ako spravny diktator odtrhnuty od reality... Napise ze nazbierane tituly u nho mali vyvolat respekt a vaznost, ale ze vyvolavaju neuctu. Na grc toto. Ano, ved on je mudrejsi ako stovky vzdelanych odbornikov dokopy 😵💫 A ten primitiv Taraba to zaklincuje, ze rozdiel medzi psychiatrockym pacientom a psychiatrom je, ze psychiater ma kluce. To uz je do placu, kde to zijeme.
@tamtamka26 zas vies, ako ktory uradnik. Kazdopadne som si vydiskutovala, ze ziaden LV nejdem zhanat (minuly rok som ho mala a pichli mi ho naspat, ze naco to nosim, to oni nepotrebuju - vtedy ale kataster fungoval, to chapem), ani si ho nepojdem rychlo dat vystavit na katastralny urad, ani nic.
Ja viem, ze oni za to nemozu a ani ja za to nemozem. Ale nemam cas obiehat urady a zhanat im informacie.
@niekto2hy ?
@zuzanaete ja tiež
O nič si neprišla, ako vravia Poliaci "jest chuj*wo ale stabilne".
Akurat sa dva tabory dotahuju kto za to moze a ci by sa este predsalen nedalo to Slovensko dotlacit do vacsieho marazmu, len sa este nevie kto to urobi.
@moonlight1210 myslím si, že hocijaký iný doklad, ktorý ti počas kúpy/predaja kataster vydal, by postačil...
@tamtamka26 mozno, ale riadila om sa tym, co povedali, ze chcu, a to som odmietla zhanat na svoje naklady, lebo statu nieco aktualne nefunguje. Nakoniec to prevzali aj bez podkladov.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Columbo
Poručík Columbo je policajtom na oddelení vrážd v Los Angeles. Je známy svojou dotieravosťou – neváha sa niekoľkokrát vrátiť s tým, že niečo zabudol, a jeho typickou hláškou je: „Ešte jedna vec...“. Typickými Columbovými znakmi sú jeho pokrčený baloniak, večne dymiaca cigara a rozpadávajúci sa Peugeot 403 Cabrio. Columbo je ženatý a stále spomína svoju ženu, ale tá sa v nijakej časti seriálu neobjavila.
Koalicia tvrdi ze,, existuje skupina - hrozba prevratu a maju dokazy",ktore nik iny nevidel... A to je ta ,,Columbova zena".

Je to tu stale na h*vn*