icon

Čo sa vám páči na vašom partnerovi?

29. aug 2020

Čo sa vám najviac páči na vašom priateľovi a čo s ním najradšej robíte? (Myslím aktivity ako menší výlet na hrad alebo opekacka)

tenerifka
29. aug 2020

Najradsej mam dovolenky mimo domov, t.j.ked idem na dovolenku a on zostane doma, alebo naopak😎

ladyvi
29. aug 2020

@tenerifka 😂😂😂

simuskaaa123
29. aug 2020

Spoločné traveny čas v súkromí.. Niekde v parku, v prírode alebo tak mimo davu.. Len tak dlhé prechádzky s kočíkom

oli18
29. aug 2020

A tebe na tvojom ?

deti95060810
29. aug 2020

prečo je to ako anonym... robíš prieskum, alebo sa hanbíš za toho svojho ....😉

evkakozickova
29. aug 2020

@tenerifka haha🤣🤣🤣

skalnicka02
29. aug 2020

Na mojom mužovi sa mi najviac páči že je šikovný, pracovitý, verí v Boha, zábavný....z fyzickej stránky sa mi páčia oči ktoré má po svokre 🙂 ...najradšej sa večer prechádzame, ideme sa v lete okúpať niekam alebo na malý výlet. Mám rada čas kedy prídeme domov z roboty a dáme si obed a za tým kávu a k tomu niečo sladké. To je každý deň. Máme tiež spoločné oblúbené jedlá ako sú napr. cestoviny na všetky spôsoby ...radi spolu jjeme oblúbené jedlo. To je super 2v1, trávime spolu čas a k tomu máme chutné jedlo.

dskjhfdlkdjhl
29. aug 2020

Nedavno tu bolo nieco podobne. Myslim, ze tiez od anonymneho zakladatela. Chcelo by to trochu kreativity, mila zakladatelka😉

adamadent
29. aug 2020

Paci sa mi ze stoji pri mne zaujíma sa o môj názor. Komunikuje so mnou, môžem sa spoľahnúť že sa o nás postará. Rada s nim idem na turistiku aj spoločný wellnes pobyt, spoločná dovolenka.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
tosomja
29. aug 2020

Mám rada všetko s ním. Najradšej keď lezime pri telke, a škrabkam ho 😄 a keď sa v aute držíme za ruku

iren88
29. aug 2020

ja mám rada keď chodíme spolu cvičiť, na prechádzky, túry, že sme niekde vonku, zničíme sa a potom si ideme nejaký kľud užiť, wellness, romantika a tak 🙂

ruzasipova
29. aug 2020

Ja mam najradsej, ked mu vecer necham deti a ja sa idem zabavat von :D

junovedievca
29. aug 2020

Vela by som musela pisat,menej je toho co sa mi nepaci 🙂 ale su to chybicky,ktore sa daju zniest.inak je to zivotna vyhra a dakujem za ňu,teda za neho