Čo sa vám páči na vašom partnerovi?
Čo sa vám najviac páči na vašom priateľovi a čo s ním najradšej robíte? (Myslím aktivity ako menší výlet na hrad alebo opekacka)
Spoločné traveny čas v súkromí.. Niekde v parku, v prírode alebo tak mimo davu.. Len tak dlhé prechádzky s kočíkom
A tebe na tvojom ?
prečo je to ako anonym... robíš prieskum, alebo sa hanbíš za toho svojho ....😉
@tenerifka haha🤣🤣🤣
Na mojom mužovi sa mi najviac páči že je šikovný, pracovitý, verí v Boha, zábavný....z fyzickej stránky sa mi páčia oči ktoré má po svokre 🙂 ...najradšej sa večer prechádzame, ideme sa v lete okúpať niekam alebo na malý výlet. Mám rada čas kedy prídeme domov z roboty a dáme si obed a za tým kávu a k tomu niečo sladké. To je každý deň. Máme tiež spoločné oblúbené jedlá ako sú napr. cestoviny na všetky spôsoby ...radi spolu jjeme oblúbené jedlo. To je super 2v1, trávime spolu čas a k tomu máme chutné jedlo.
Nedavno tu bolo nieco podobne. Myslim, ze tiez od anonymneho zakladatela. Chcelo by to trochu kreativity, mila zakladatelka😉
Paci sa mi ze stoji pri mne zaujíma sa o môj názor. Komunikuje so mnou, môžem sa spoľahnúť že sa o nás postará. Rada s nim idem na turistiku aj spoločný wellnes pobyt, spoločná dovolenka.
Mám rada všetko s ním. Najradšej keď lezime pri telke, a škrabkam ho 😄 a keď sa v aute držíme za ruku
ja mám rada keď chodíme spolu cvičiť, na prechádzky, túry, že sme niekde vonku, zničíme sa a potom si ideme nejaký kľud užiť, wellness, romantika a tak 🙂
Ja mam najradsej, ked mu vecer necham deti a ja sa idem zabavat von :D
Vela by som musela pisat,menej je toho co sa mi nepaci 🙂 ale su to chybicky,ktore sa daju zniest.inak je to zivotna vyhra a dakujem za ňu,teda za neho

Najradsej mam dovolenky mimo domov, t.j.ked idem na dovolenku a on zostane doma, alebo naopak😎