icon

Čo to bol za sen?

diwotworna
15. feb 2023

Ahojte už ste zažili niečo také že sa mi v noci snívalo že ma niekto stláča za ruku a ráno som sa zobudila s týmto,strašne živé sny sú to až nepríjemné...

Čo to bol za sen?
bublinka1426
15. feb 2023

zive sny mam ale nemam modriny po nom.

sticker
diwotworna
autor
15. feb 2023

@bublinka1426 prvý krát sa mi toto stalo nechápem 🤷‍♀️

bublinka1426
15. feb 2023

@diwotworna ja citim bolest, ale nemam ziaden pozostatok, no ta bolest stoji za to, tak sa donutim zobudit :( zevraj su na to lieky, na zive sny.

diwotworna
autor
15. feb 2023

@bublinka1426 fakt normálne sa mi snívalo že mi niekto silne stláča ruku a ráno buch modrina možno sa raz zobudím s monoklom pod okom kto vie 😉

lenuska9999
15. feb 2023

@diwotworna možno si si tu ruku stlacala zo sna sama

kisskiss
15. feb 2023

Tak ale táto modrina vyzerá už taká 2-3 dni stará, aspoň ja mám najprv modrofialove, potom to je takéto, ako tvoja a nakoniec ozelenie a ožltne a zmizne.. možno si si ani nevšimla, že máš modrinu a spala si na nej a ako si si na to tlačila, sa ti to zakomponovalo do sna..

sunshine_18
15. feb 2023

Žlto-zelenú modrinu by si nemala hneď na druhý deň respektíve ešte v ten deň..

diwotworna
autor
15. feb 2023

Normálne dievčatá som sa zobudila s týmto na ruke
@sunshine_18
@kisskiss

viestta
15. feb 2023

@diwotworna ta modrina nie je cerstva, takze si sa udrela skor a v spanku su si mozno ruku prilahla, tak ta to bolelo

diwotworna
autor
15. feb 2023

@viestta no práve že niesom si istá ze s čoho to je,je možné aj to ako píšeš

ankare
15. feb 2023

@diwotworna wau, to je zaujímavé 😯

diwotworna
autor
16. feb 2023

@ankare to je hrozne nie zaujímavé človek sa bojí už aj spať...A tie si sú také živé

kvetinka75
16. feb 2023

@diwotworna všetko má svoje vysvetlenie, ako už niekto písal, mohlo to byť niečo ,,staršie,, a teraz to chytá farby. Mohla si na tom spať alebo si to v spánku nejako zatlačiť a premietlo sa to do spánku. Mne ráno keď začne zvoniť budík tak sa sen prispôsobí a sníva sa mi že niekto zazvoní alebo mi zazvoní mobil.

ankare
16. feb 2023

@diwotworna no nezávidím Ti to. Nepomáha Ti v tej chvíli modlenie sa?

fauko
Odpoveď bola odstránená
diwotworna
autor
16. feb 2023

@ankare
@fauko dokonca sa mi snívalo aj s tými ktorý tu už bohužiaľ niesu..A strašne živé sny akoby boly vedľa mňa