icon

Čo to vyšlo zo steny?

6. nov 2022

Ahojte baby,..čo si o tomto myslíte? 😱
Včera som mala narodeniny a v tehu mi zomrel dedko. Včera o polnoci som našla na zemi TOTO a neviem si vysvetliť čo to je 😱 vyšlo to zo steny ,bolo to tvrdé ,pripomínalo to stvrdnute vápno ...nieje to z radiátora...vidno ako to stieklo zo steny...vidíte tam tiež jednotku? To je dedkove číslo...zomrel 22:11....ako povedzte mi váš názor ,lebo ja už neviem,čo si myslieť...stalo sa vám niečo podobné ?

Čo to vyšlo zo steny?Čo to vyšlo zo steny?
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzka565
6. nov 2022

Môže byť aj nemusí. Mne keď zomrel starky tak som mala vtedy novú lampu na stole. Nebola ešte ani v zastrcke. A večer keď starký zomrel tak žiarovka v tej lampe pukla všetko sklo bolo za stolom na jednej kopke.

marca12
6. nov 2022

Zisti,ci susedia neprerabaju byt alebo nieco nerobili. Mohli nivelak vylievat na podlahu a stieklo to k tebe. S dedkom toto nesuvisi.

viestta
6. nov 2022

Toto je nivelacka pretecena cez skaru v paneloch nie znamenie zhora. Teda áno, je to zhora ale od vrchného suseda

doriiis
6. nov 2022

😂...odpadnem.Zeby dedko poslal ako odkaz pretecenu nivelacku?

maranco
6. nov 2022

Odskrutkuj kryt na telefónnej zásuvke a pozri čo tam je, asi tiež tam bude treba vyškriabať cement.

leskovael
6. nov 2022

Ježiš ja som sa tak pobavila... Normálne sa až ospravedlňujem za môj výbuch smiechu 🙏😂 a to verím na znamenia a pod... Ale aby som v byte našla pretečenú nivelačku zo steny a verila že je to znamenie od dedka.. To je aj na mňa veľa 😂

barorabea
6. nov 2022

je stena, z ktorej to vytieklo spolocna s tvojim susedom? Zasuvky v panelakoch su robene tak, ze je jedna diera z oboch stran panela. vyzera to tak, ze hmota vytiekla z tvojej telefonnej zasuvky, lebo sused nieco do tej svojej nalial (asi chcel zapchat dieru).

roja01
6. nov 2022

Ja by som vycistila vyteceny material, ale v sparach by som to nechala, bude mat funkciu tesnenia.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
miadi
6. nov 2022

Dedkov duch vas prisiel navstivit no prehnalo ho, tak vam nechal odkaz. 😉

sim_mi
6. nov 2022

Neuveritelne.....proste neuveritelne, co niekomu dokaze napadnut, ake suvislosti pohladat v hocicom a este to capnut na kona. Som myslela, ze tie znamenia na sporakoch a skriniach v ciganskych chatrciach su top, ale nie. Toto to prekonalo

sim_mi
6. nov 2022

A ze dedkove cislo, lebo sa pobral na druhy svet 22:11. No mna urve