Čo vám dnes spríjemnilo deň?
Čo vám dnes spríjemnilo deň? Alebo co vám ešte len spríjemní?
Chladime fľašku výborného vínka na čas, keď pôjdu deti spať.Starsie dve sú na prázdninách u rodiny.A nie,nie sme alkaci s mužom 😀
@vika12341234 praca okolo domacnosti, zavaranie, upratany dom a vecer ideme s manzelom na pivko do pubu... ani my nie sme alkaci... zatial🤭
@vika12341234 Jáj, zajtra sa ma opýtaj. 😁 Máme na prázdninách synovca, už to bude týždeň. S naším sú rovesníci. Dom je hore nohami, každý deň ponocovanie, nervy v kýbli...
Zajtra odchádzajú zase k švagrovcom. Tuším si večer aj nejaký šampus otvoríme. 🍾😂
Že môj syn ráno chytil odvážne do ruky pavúka po vzore svojho otca, aby ma pred ním zachránil ❤
Nocny neplanovany vylet na luku - pozorovali sme perzeidy. Prisla som domov o 4 rano. 🙂 A dnes je starsia u babky a mladsi uz zalahol a v chladnicky je chladene sampanske... 🙂
Ze som sa dnes zobudila 🙂 ze sa mi zmenšil ekzém .. a asi aj to že moje srdiečko znova niečo cíti

@vika12341234 výlet v lese s mojou rodinou, lanovka, obed v prírode a prechádzka. Ešte ma čaká večera od manžela☺️