Čo znamená práca spoločníčky?
Vypočula som si rozhovor nechtiac… v autobuse sa bavili dve baby a jedna, že začína s prácou spoločníčky .. len ma tak zaujíma čo presne sa chápe pod týmto pojmom ? Bolo veľmi mladé
obycajna ku..., len s luxusnym nazvom, aby tak neklalo oci.
Moja spolužiačka robila spoločníčku v zmysle, že chodila k starej pani, na dôchodku, chodila s nou von na prechádzku, alebo hrali karty doma, ci sa rozprávali. Vypili čaj, kávu, či jej upiekla koláč. Nič viac, nič menej. A pekne si zarobila.
@vyrovnanaosoba dnesne mlade damy chcu byt influencerky a fotit sa na plazi, nie hrat karty s dochodkynami 😀 ale tak autorka videla, ako vyzeraju, ci skor idu robit spolocnost muzom, alebo starym ludom
@sisa_s Myslíš, že toto sa dá odhanúť podľa výzoru? Aj žena ktorá vyzerá ako keby práve vyšla z kostola môže mať intímny život úplne iný.
@medda_beda naznaky mozu byt..
Sú spoločníčky, ktoré reálne robia bežné prostitútky, len sa "nepasú" na ulici. Taxu majú vyššiu ako tie z ulice, ale pochybujem, že je to nejaká sláva. Poskytujú bežné sexuálne služby. A potom sú tu luxusné spoločníčky, ktoré za spoločnosť a sex chodia do Dubaja, dostávajú kabelky za 5000 eur a podobne. Tie musia mať aj vystupovanie, aj všeobecný rozhľad, aby sa s nimi dalo diskutovať. Ale rovnako tak tiež žalúdok na zvrhlosti, pretože muži, ktorí investujú každý mesiac tisíce do spoločníčky, sú často nie bežní muži. Ale dievčina z autobusu zrejme myslela "prácu" bežnej prostitútky. A možno dievčine krivdíme a ide robiť spoločníčku starým ľuďom do domova.
Netreba to hned odsudzovat, poznam aj take co fakt robili len spolocnost nejakym pankom na roznych akciach a stretnutiach. No vraveli ze si radsej davali pozor na to co pili a pohar si drzali pri sebe alebo radsej pytali nealko.
moze byt spolocnicka v nejakej firme, t.j. ona a este dalsi spolocnik....vy hned myslite na to najhorsie😎
1.) Vám ešte nikto nepovedal, že počúvať cudzie rozhovory je neslušné?
2.) A čo vás do toho aj keby to bola spoločníčka v oblasti sexu. Vy snáď nesexujete?
3.) Sexuálne spoločníčky autobusom a ani električkou necestujú. Používajú taxíky. To vás nenapadlo? 😂
@vyrovnanaosoba tak "spoločníčka" sa dá chápať rôzne.

Cez den sprevadza muza do spolocnosti, reprezentuje, v noci maju ine aktivity 😀