icon

Čo znamená práca spoločníčky?

22. máj 2024

Vypočula som si rozhovor nechtiac… v autobuse sa bavili dve baby a jedna, že začína s prácou spoločníčky .. len ma tak zaujíma čo presne sa chápe pod týmto pojmom ? Bolo veľmi mladé

sisa_s
22. máj 2024

Cez den sprevadza muza do spolocnosti, reprezentuje, v noci maju ine aktivity 😀

elanor
22. máj 2024

obycajna ku..., len s luxusnym nazvom, aby tak neklalo oci.

vyrovnanaosoba
22. máj 2024

Moja spolužiačka robila spoločníčku v zmysle, že chodila k starej pani, na dôchodku, chodila s nou von na prechádzku, alebo hrali karty doma, ci sa rozprávali. Vypili čaj, kávu, či jej upiekla koláč. Nič viac, nič menej. A pekne si zarobila.

sisa_s
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba dnesne mlade damy chcu byt influencerky a fotit sa na plazi, nie hrat karty s dochodkynami 😀 ale tak autorka videla, ako vyzeraju, ci skor idu robit spolocnost muzom, alebo starym ludom

medda_beda
22. máj 2024

@sisa_s Myslíš, že toto sa dá odhanúť podľa výzoru? Aj žena ktorá vyzerá ako keby práve vyšla z kostola môže mať intímny život úplne iný.

sisa_s
22. máj 2024

@medda_beda naznaky mozu byt..

melanta
22. máj 2024

Sú spoločníčky, ktoré reálne robia bežné prostitútky, len sa "nepasú" na ulici. Taxu majú vyššiu ako tie z ulice, ale pochybujem, že je to nejaká sláva. Poskytujú bežné sexuálne služby. A potom sú tu luxusné spoločníčky, ktoré za spoločnosť a sex chodia do Dubaja, dostávajú kabelky za 5000 eur a podobne. Tie musia mať aj vystupovanie, aj všeobecný rozhľad, aby sa s nimi dalo diskutovať. Ale rovnako tak tiež žalúdok na zvrhlosti, pretože muži, ktorí investujú každý mesiac tisíce do spoločníčky, sú často nie bežní muži. Ale dievčina z autobusu zrejme myslela "prácu" bežnej prostitútky. A možno dievčine krivdíme a ide robiť spoločníčku starým ľuďom do domova.

tinqua
Autor odpoveď zmazal
orta
22. máj 2024

Netreba to hned odsudzovat, poznam aj take co fakt robili len spolocnost nejakym pankom na roznych akciach a stretnutiach. No vraveli ze si radsej davali pozor na to co pili a pohar si drzali pri sebe alebo radsej pytali nealko.

tenerifka
22. máj 2024

moze byt spolocnicka v nejakej firme, t.j. ona a este dalsi spolocnik....vy hned myslite na to najhorsie😎

h2
22. máj 2024

@tenerifka To by nepovedala, že "začína s prácou spoločníčky".

fido69
22. máj 2024

1.) Vám ešte nikto nepovedal, že počúvať cudzie rozhovory je neslušné?
2.) A čo vás do toho aj keby to bola spoločníčka v oblasti sexu. Vy snáď nesexujete?
3.) Sexuálne spoločníčky autobusom a ani električkou necestujú. Používajú taxíky. To vás nenapadlo? 😂

anos18
22. máj 2024

Pripomenulo mi to nasledovné:

morusha
22. máj 2024

@fido69 Prečo byť hneď útočný? 1.) Píše, že to bolo v autobuse,nie že odpočúvala s uchom pri stene 2.) Áno,ju do toho nič, ale pochopila som,že sa len zaujíma o význam slova, to je dovolené,či? No a po tretie, táto očividne len "začína" takže ešte nezarobila🙂

tibor79
22. máj 2024

@vyrovnanaosoba tak "spoločníčka" sa dá chápať rôzne.

mclissa
22. máj 2024

@tinqua och to aj my sme mali. Baby chodili do Viedne 😂

bodo45
23. máj 2024

@melanta ak sa bavili o Tom čo myslím ja ,vo Viedni sú také slečni ,sedia v podnikoch a keď je neaký pán sám pri stole tak s jeho súhlasom si môže prisadnúť kúpiť jej drink .a ak preletí iskra tak aj viac ako v mojom prípade .kočka bola s Nitry. Daj spoločníčka