icon

Čo znamená sen o tehotenstve?

14. jún 2025

Ahojte..sníval sa mi sen..zistila som ze som tehotná...A dieta sa narodí v marci a bude rak..
Je to nejaké znamenie ci blbosť?
Dieta by som chcela..

thereisabear
14. jún 2025

Akože znamenie, že si tehotná? To by som už mala 10 detí. Je to znamenie, že by si chcela dieťa.

autor
14. jún 2025
@thereisabear

Akože znamenie, že si tehotná? To by som už mala 10 detí. Je to znamenie, že by si chcela dieťa.

@thereisabear nie som to viem..mam po ms

deti95060810
14. jún 2025

tento sen nič neznamená.
prírastok do rodiny predpovedá úplne iný sen...
a len taká otázočka - plnia sa ti sny?

domka222
14. jún 2025

To ja by som musela mať doma už riadne veľa detí 😀 chvalabohu bol to len sen.

sevrin
14. jún 2025

Keď sa ti v júni snívalo že si tehotná, tak to znamená, že sa ti v marci bude snívať, že si porodila a bude to aj donosené.

viestta
14. jún 2025

nic to nezamna, je to len sen, hlava v spank este nieco preberala co nestihla cez den

zuzanaete
14. jún 2025

Znamena jedine to, ze hlava cosi v noci spracuvala, cosi pomixovala. Ale realne to neznamena, ze urcite budes tehotna. Mne sa pred par dnami snivalo, ze som zacinala rodit. Nic to neznamena. Nie som tehotna, neplanujem byt tehotna a snad uz ani nikdy nebudem tehotna (kvoli veku).

martinka13
14. jún 2025

Neznamená to nič. Mne sa o tom snívalo 1000x

marianarem
14. jún 2025

Tak u mna takyto sen vzdy nejaky vyznam mal, ale nie ten, ze som potom otehotnela, bol to symbol pre nieco ine. Ale dvakrat sa mi snivalo nieco take ohladom inych ludi. Jedna kamoska najprv potratila, potom mala v dalsom tehotenstve velke problemy, ale nakoniec donosila. Potom o nejaky cas na to sa mi snivalo, ze caka zdrave dievcatko. Ani som jej to nestihla povedat a na druhy den mi pisala sms, ze bola na sone a cakaju druhu babu. Raz sa mi zase snivalo o sestre, ze mala dceru a aj ako sa volala. Tej som to povedala, ale tak vtedy mi povedala, ze urcite nie je tehotna a take meno by urcite nikdy nedala. Aj som na to zabudla a az teraz nedavno som si na ten sen spomenula. Uz ma dlho dceru a vola sa takmer tak, len su tam 2 pismenka navyse. Tak tazko povedat, moze to byt nieco ale aj len prejav priania.