Čo znamená sen o už zosnulej osobe?
Ahojte. Poslednú noc sa mi snívalo že mi umrela moja mama a tá už dlho nežije. 15.12 to bude 10 rokov. Nikde som nenašla význam takéhoto sna. Všade sa píše o smrti ešte živej osoby. Neviete čo to môže znamenať? Prosím negatívne komentáre sem nepíšte je to naozaj neprijemné si to pripominat a opäť to zažívať.
Ďakujem za normálne komentáre.
Podvedomie ti vytiahlo túto spomienku a premietlo do nepríjemného sna, to je cele
Kto ta presvedcil ze to ma vyznam? Najdi ho a vynadaj mu nech si nevymysla blbosti s ktorymi ty stracas cas.
Mne sa snivalo ze mam drevene zuby a ani nie do roka Dacia predstavila nove Sandero. Nahoda??
U nás v rodine sú ľudia ktorým sa to deje . Dajú za toho človeka odslúžiť sv. omšu a prejde to. Nesníva sa im o tom istom človeku. Keď mi zomrel brat (16r) mame sa o ňom často snívalo, zdalo sa jej že chodí po dome, záhrade - cez deň. Až sa raz v noci tak zobudila zo sna a povedala: keď si si ho Bože vzal tak ho maj, ale mňa už netráp takto. Prestalo to. Dlhé roky sa jej o ňom nesnívalo, teraz keď sa jej sny obnovia, dá na omšu a prestane to. Mojej krstnej sa tiež radi snívajú mŕtvi ľudia.
Podvedomie ti vytiahlo spomienku. Ja si napríklad doteraz pamätám sen, ktorý som mala ako malé dieťa. Že som bola v pivnici naháňal ma had, ktorý sa premenil na mačku. Nič neznamenal ale pamätám si ho už roky 🤣
Blizi sa 10. vyrocie smrti, mohla si si na to cez den spomenut a preto sa to zjavilo v sne. Je mozne, ze to aj nemas uplne spracovane, hoci to uz bolo davnejsie.
jasné, že ti je nepríjemné si to opáť pripomínať - tak nerozbabrávaj sen, ktorý vo svojej podstate nič neznamená, už si sa zobudila, sen odoznel, ideme ďalej... netráp sama seba zbytočnými špekuláciami o tom, čo sen znamená, neznamená nič

Ja bežne snívam o mŕtvych príbuzných.Hlavne o synovi a babke,menej o rodičoch.Minimálne raz do týždňa.Význam neviem.