icon

Čo znamená výrok: Som typ človeka čo sadá vedľa stoličky?

18. feb 2025

Som typ človeka čo sadá vedľa stoličky.

martinmmartin
18. feb 2025

Ten co ti to povedal v sekunde ako dopovedal vetu tak utiekol?
Skus mu/jej zavolat ze ako to bolo myslene

dadka1997
18. feb 2025

No vyznie to tak, ako keby si nespoločensky typ

ina2405
18. feb 2025

Že si nevieš sadnúť na stoličku a sadneš si mimo?
Tak by som to chápala ja.

vikusjk
18. feb 2025

To môže byť myslené viacerými spôsobmi, ja by som si to vysvetlila napr. že sa netrafí, triafa vedľa, alebo (a toto skôr) že ide iným smerom - rieši veci iným spôsobom, ako je zvyčajné

jesenzima
18. feb 2025

Asi záleží od kontextu. Pre mňa to znamená, že je to človek, ktorý robí nešťastné rozhodnutia, má smolu,nedarí sa mu 🤷

beataxxx
18. feb 2025

Nenapisala si, v akom kontexte to bolo povedane….moze to byt myslene tak, ze zvolis tu horsiu moznost…..???

deti95060810
18. feb 2025

vždy si vyberieš nesprávnu cestu... nevieš sa v živote zorientovať, nemáš šťastnú ruku na rozhodovanie.

januska12323
18. feb 2025

Chýba kontext. Len z vety by som povedala, že je gramblavy a nevie trafiť na stoličku.

lucia13022023
18. feb 2025

Ešte som o tomto nepočula ale prvé čo mi napadlo je ze človek neschopný alebo robí stále chyby.

rejka7
18. feb 2025

Zoznamuješ sa s ním? Muža čo sadá vedľa stoličky by som za partnera nechcela. Nech už to myslel akokoľvek. Buď sa nevie dobre rozhodnúť, alebo je kúsok mimo🥴. Asi by som nepatrala, ale nechala inej, takej čo má tiež problém si dobre sadnúť.

ina2405
18. feb 2025

@lucia13022023 presne tak to chápem aj ja

luccija
18. feb 2025

To bude nejaký filozof oblbovac😉ešte som taký slovný výrok nepočula.

dominikamacakova
18. feb 2025

Že vidí stoličku, ale sadne si vedľa. Robí veci inak ako ostatní , chce byť asi zaujímavý podľa mňa 😄

ina2405
18. feb 2025

Chceš chlapov, ktorí ťa nechcú a tých, čo ťa chcú, nechceš.
Sadáš si teda vedľa stoličky.

bloger
18. feb 2025

Povedal by som, že si vyberá vždy tú ťažšiu cestu. Uprednostňuje to ťažšie pred pohodlím. Nemusí to tak byť. Ja som si to len takto vyložil.

leidin
18. feb 2025

Asi ze nehlada to, co je konvencne, ale jednoducho sa zariadi co najpraktickejsie, ked rychlejsie riesenie nie je. Nehlada stolicku, len aby si sadol, ked skor si moze sadnut inde, no neviem. Mozno to vzniklo v takej situacii, lebo moc som nieco take od nikoho nepocula.

zabka79
18. feb 2025

Autor vyroku ta chcel znemoznit , chcel aby si nad tym premyslala a citila sa pri tom hlupo. Vobec sa tym netrap

ina2405
18. feb 2025

Možno je on typ, čo čúra vedľa pisoáru🤷

karolinakr
18. feb 2025

ja to počuejm prvá kráť, ale význam je všelijaký, len nie dobrý

karolinakr
18. feb 2025
karolinakr
18. feb 2025

no ako by si to chapala, keby ti to povedal v kaviarni? sadám si vedľa stoličky? tak bude je nemožný, alebo len svoju neschopnosť bali do filozofického obalu..presne takto si to vysvetluje, je nemožny a chce ťa na to upozorniť 😀

merlinja
18. feb 2025

Niekto chcel byť zaujimavý, tak z úst vypustil ..niečo, čomu sám nerozumel

karolinakr
18. feb 2025

možno keby použil ine heslo alebo prislovie, bolo by to jasnejšie

moonlight1210
19. feb 2025

Normalne sa toho cloveka so zaujmom spytaj, ako to myslel.

Raz mi niekto povedal nejaku anglicku frazu (v sakrastickom zmysle). Nepochopila som.
Ale nedalo mi a spytala som sa na to na druhy den. Vysvitlo, ze ju pouziva, ale nie je si vobec isty, v akom kontexte sa ma pouzivat, a ci ju teda pouziva spravne.
Ked som ju hladala, tak som ju nenasla.
Vysvitlo, ze to len niekde od niekoho pocul. Takze ostala otazka, ci ju vobec pochytil spravne (gramaticky spravna bola). Alebo ci ju ten, od koho ju mal, mal spravne.

Tak sa spytaj. Kludne to moze byt aj jeho vlastny vetny konstrukt, ktory pre neho nieco konkretne znamena, lebo mu to v jeho asociaciach dava jasny zmysel. Kym okoliu nie.