icon

Čo znamenajú tieto čísla?

15. máj 2020

cauky, vedeli by ste mi niekto vyčitat z cisel co to znamena ? Kazdy jeden den sa pozriem na hodinky a stale je cas 16:09 a 18:09..... Kazdy jeden den, bez toho zeby som to planovala.. inokedy aj 15:09 atd.. ma to nejaky vyznam? Lebo ja uz nechapem

veronikaszabova
15. máj 2020

Nahoda? 🤷‍♀️🤷‍♀️

jaass
15. máj 2020

všetko v poriadku?????????????????????

autor
15. máj 2020

Normalne sa pytam, pre ludi co neveria na cisla a take znamenia tak prosim ani nekomentujte! Dik za pochopenie

jaass
15. máj 2020

ľudia čo veria na čísla a znamenia a čo ti povedia bude to len vymyslené 🙂 či chceš počuť, že ó áno, budeš šťastná celý život? nie. to takto nefunguje 🙂

maialeo
15. máj 2020

Pozri si to podľa čísel veľkej arkány tarotu.

maialeo
15. máj 2020

@jaass nemáš pravdu... svet matematiky je dokonalý. Už v starom Egypte využívali matematiku na kdečo. Napr. tarot, kabala, numerológia... všetko dokonalé veci detailne do seba zapadajúce.

kittykat22
15. máj 2020

Pretoze si si to vsugerovala, ze to nieco znamena 🙂 Clovek normalne vnima hodiny - len si to neuvedomuje. Skus si povedat pocas dna, kolko je hodin z hlavy - a uvidis ze sa priblizne trafis (+/- 5 min stopro) Druha vec je, ze pozeras na hodiny periferne a vnimas cas - nemusis na ne zrovna pozerat priamo. A potom si nieco vymyslis v hlave a uz to ide 🙂

jaass
15. máj 2020

@maialeo keby som nemala pravdu, boli by sme všetci na tomto svete zdraví, mali by sme všetko po čom by sme túžili a život by bol pre nás jedno úžasné dobrodružstvo. Sú to bludy..... 🙂

sunny8
15. máj 2020

Pozri sa čo hovoria anjeli o tejto kombinácii čísel 🙂 niekde v Google to je určite

klejkaez
15. máj 2020

Ja vzdy ked vidim hodiny tak 12:12... 08:08...23:23 a podobne uz roky... A zeby to prinášalo šťastie, nemyslim si.. Prave naopak posledny čas 🙂

dskjhfdlkdjhl
15. máj 2020

@maialeo toto ale s matematikou vela spolocneho nema.

deti95060810
15. máj 2020

mne sa to dlho stávalo keď zomrela moja mama... zomrela v nemocnici, a napísali čas úmrtia 2:50 h. Každú noc som sa budila v ten istý čas 2:50 h...dlho predlho....

ckocka
15. máj 2020

Znamená to aký je čas, tak ako keď je na hodinách 18:23 alebo 7:09. Alebo to má tiež nejaký hlboký význam?

nicoll30
18. máj 2020