Dá sa anulovať krstný otec? Ako na to?
Maminy, tie ktore mate prehlad v cirkvenych pravidlach.je to mozne, zrusit povodneho krstneho -- anulovat a nahradit ho? da sa to vobec,, ako to prebieha...
dakujem
neviem ako to je s anulovanim krstneho... nad tym som sa nikdy nepozastavila, ale nahradit ho? to si nemyslim... pretoze krstny otec je svedkom krstu... takze akoze ten "nahradnik" - tak zrejme pri krste osobne nebol 😒
neda sa zrusit krstnych rodicov. boli pri krste dietata. jednoducho uz sa s tym neda robit nic. 😝 😝
Ani ja som nevibrala naj krstneho otca ale uz stym nic nespravim 😒
Ani s tym ze sa krstny vobec nevenuju a ani nemaju vobec zaujem? A neda sa to niak cez notarov spisat ze malu nedostanu ak sa nam rodicom nieco stane?
ja nemyslím, že krstný rodič má "automaticky" právo na opateru, ak sa niečo stane rodičom... je to skôr jeden zo zvykov, neviem si predstaviť, podľa akého zákona by si nárokoval na malú.
Krsny rodičia sú od toho keď sa stane niečo rodičom tak sa o človeka postarajú a načo sú niekomu krsny rodičia ktorý niekoľko rokov nemajú záujem.
Aj tak sa rozviedli a tým pádom snimi niesom v kontakte

prehlad sice nemam, ale nemyslim ze to ide len tak, asi by k tomu musel byt dost zavazny problem 😅 😕