Dá sa nahrávať hovor počas telefonovania?
baby da sa nahravat rozhovor v telefone ked s dotycnym volam?mohol si on tam cosi zapnut?bo sme sa rozisli,a v navale hnevu som sa neovladla,teraz chcem podat navrh o vyzivne a ci tam nemoze toto nadavanie pouzit..
kašli na to, aj keby na to bol zákon, takého hlúposti tu nikto nebude vymáhať 😉
dakujem baby ste ma ukludnili,najradsej by som mu............ 😢
nooo poznam pripad,kedy to sudca do uvahy bral-teda nahraty zvukovy zaznam...jednu znamu muz psych.tyral a ked bol doma tak ona vzdy spustila na tel.nahravanie,a samozrejme aj ked jej volal a to jej posluzilo ako dokaz na sude.
Dnes sa uz moze povolit ako dôkaz aj videonahravka, alebo zvukovy zaznam...mne osobne v jednom spore na policii pomohol.Nikto ma nenakriatol, ze som tak konala bez suhlasu dotycneho....
podľa nového zákona o ochrane osobných údajov, sa nahrávka (video) nahraná bez súhlasu nahrávaného môže na súde použiť iba v prípade, že sa jedná o dôkaz v trestnom konaní. ak nahrávaný súhlas s nahrávaním nevyjadril, nahrávka ako dôkaz neslúži. takže žiaden strach, ak by Ťa aj nahrával, použiť na súde o výživné to nemôže.
@ejmi25

ano da sa nahravat, ale on to nemoze pouzit na sude.nema povolenie ta nahravat, to mu moze dat len sud