icon

Dajú sa šaty vrátiť po troch mesiacoch?

6. jún 2024

Šaty som si kupovala 3.6,dajú sa vymeniť do troch mesiacov,dnes je 6.6 vezmu ich ešte?

martul
6. jún 2024

určite si dala dobre dátumy?
Lebo ak áno, asi som nepochopila....

autor
6. jún 2024

6.3 som ich kupila…pardon

refly
6. jún 2024

Treba si precitat podmienky daneho obchodu. 3 meciace mi sice pride vela...
A zalezi aj ako to bolo kupovane. Ak cez net, tak predajca to zo zakonu musi vziat (aj ked teda neviem ci po troch mesiacoch), ak v kamennej predajni, tak nemusi vobec.

cacianka
6. jún 2024

obchod nie je požičovňa, že ponosíš, narobíš parádu a vrátiš.🙈
reklamovať sa dá iba výrobná vada, ktorá sa ukázala časom, ak ide o nákup v kamenej predajni.
iba cez eshop môžeš vrátiť do 14 dní.

autor
6. jún 2024

Nemala som to nikdy na sebe,stalo zo v skrine,v podmienkach obchodu píšu 3 mesiace 🙂

alickapusinka
6. jún 2024

Ak si ich nemala na sebe že sa TI nehodili. Tak neviem na čo si čakala 3 mesiace aby TI ležali v skrini. Ak sa mi niečo nepáči tak to vrátim do pár dni. Nechápem toto. Nechápem načo si ich nechala v skrini stať 3 mesiace. Ak si ich nenosila. TY si si vysvetlila že ak do 3 mesiacov môžeš vrátiť tak že počkám ešte uplynú 3 mesiace potom vrátim. Toto má čo za logiku. Ak sa mi niečo nehodí vrátim to do pár dni nie čakám 3 mesiace.

rozculena
6. jún 2024

nie,nevezmú,tri mesiace uplynuli včera.

zuzubb007
6. jún 2024

Tri mesiace prešli včera, takže si to zmeskala

melanta
6. jún 2024

@refly pri online nákupe zo zákona do 14 dní, pri kúpe v kamennej predajni nemusí predajňa vziať zo zákona vôbec.

melanta
6. jún 2024

Autorka, ak je to nenosené, neoprané a s visačkou, tak skús. 3 mesiace uplynuli včera, ale za pokus nič nedáš. Hoci absolútne nemám pochopenie, že niekto má doma 3 mesiace niečo a potom to chce vrátiť.

kris_tin257
6. jún 2024

Naša predajňa berie tovar do 3 mesiacoch, no žiaľ skenuje sa pokladničný blok a v tvojom prípade by automaticky kasa vrátenie zablokovala nakoľko by bola lehota presiahnuta