icon

Dajú sa v Tescu kúpiť krmivá doxx kartou?

zdeno525
10. júl 2025

Ahojte chcem sa spýtať dá sa v Tečú zaplatiť doxx kartou elektronickými stravnými lístkami aj krmivo pre psov konzervy atď ? Vďaka

kvetinka_2
10. júl 2025

@zdeno525 nie Tesco si na to dáva veľmi bacha, len čisto jedlo, strava pre Vás, krmivá pre 🐕🐈tuším nejdú. Choďte do Kauflandu alebo do Lidlu, tam tieto,, caviky '' nerobia. Tam stravenkami zaplatíte aj oblečenie.☺️

2nika47
11. júl 2025
@kvetinka_2

@zdeno525 nie Tesco si na to dáva veľmi bacha, len čisto jedlo, strava pre Vás, krmivá pre 🐕🐈tuším nejdú. Choďte do Kauflandu alebo do Lidlu, tam tieto,, caviky '' nerobia. Tam stravenkami zaplatíte aj oblečenie.☺️

@kvetinka_2 fakt? podľa mňa to bude asi ako kde pretože mám opačnú skúsenosť (do Kauflandu nechodím tak neviem) ale v Tescu mi normálne prešli aj nejedlé veci typu sprcháč a v Lidli mi automaticky predavačka pri pokladni povedala že stravnými lístkami sa dá zaplatiť len toľko a toľko :D Ale zas je pravda že to neboli až také nedávne nákupy.

kvetinka_2
11. júl 2025
@2nika47

@kvetinka_2 fakt? podľa mňa to bude asi ako kde pretože mám opačnú skúsenosť (do Kauflandu nechodím tak neviem) ale v Tescu mi normálne prešli aj nejedlé veci typu sprcháč a v Lidli mi automaticky predavačka pri pokladni povedala že stravnými lístkami sa dá zaplatiť len toľko a toľko :D Ale zas je pravda že to neboli až také nedávne nákupy.

@2nika47 napísala som iba moju skúsenosť☺️

janamoto78
11. júl 2025

@zdeno525 u nás v tescách všetkých bez výnimky ani len igelitku nekúpiš na stravenku

chrobak7
11. júl 2025

@zdeno525 Aj Lidl sprísnil platenie gastro lístkami. Aj na samoobslužnej pokladni ti hneď vyhadzuje, koľko z nákupu môžeš zaplatiť stravnými lístkami.

xenia65
11. júl 2025

@zdeno525 V Tesco? Jedine, že by si ich presvedčil, že je to pre teba na desiatu...🤣

rozculena
11. júl 2025
@xenia65

@zdeno525 V Tesco? Jedine, že by si ich presvedčil, že je to pre teba na desiatu...🤣

@xenia65 je to naprogramované v pokladni,takže program nepresvedčíš