Dali ste si niekto zobrať vajíčka?
Dali ste si niekto zobrat vajicka v mladom veku ked ste este nemali partnera? Kvoli zdraviu….. a strachu ci najdete toho praveho?
@mariaveronikag preco jasne ze nie.
Ja nie. Mám rodinu. No po jednej odbornej diskusii čo som pozerala, to odporúčam mojím priateľkám, ktoré majú pred štyridsiatkou a nemajú rodiny aby to zvážili. Pár ich nad tým aj reálne uvažuje. Ja osobne by som do toho išla. Síce neviem ako je to po finančnej stránke hradené. Ale z osobného hľadiska by som do toho naozaj išla.
Dnes žijeme ťažkú dobu, čo sa týka aj sociálnych väzieb, niekedy je naozaj ťažké nájsť toho správneho partnera, s ktorým si chcem/e založiť rodinu. A toto je pre ženy možnosť mať aj vo "vyššom" veku vlastne dieťa/deti.
Naozaj sme v tomto smere limitované. A chápem ženy, ktoré chcú najprv na sebe pracovať, mať kariéru, byť scestované a užiť si všetko čo nám svet ponúka. Ale zároveň túžia mať aj rodinu. No túžba sebarealizácie je silnejšia. Majú na to právo. A naozaj, veda veľmi pokročila.
Aj my ženy máme šancu žiť svoje JA plnohodnotne. Máme možnosť povedať si mám čas.
za mňa, nie som zástancom týchto pokusov...za okolností, o ktorých píšeš by som to neurobila.
@dudos toto som chcela pocut áno toto je dovod preco to chcem urobit. Ale ja zdaleka nemam 40. Ovela menej…
@mariaveronikag a preco iné to urobit ako pre to ze sa bojim ze kvoli zdraviu prídem o sancu mat vlastne dieta????
Ja by som do toho z odstupom času išla. Môžeš len získať v prípade, že to budeš neskôr potrebovať.
Hlavne by si mala vajíčka mladšie ako o x rokov neskôr
Nechcem sa ta dotknut, len preco by si mala o tu možnosť prist ? Navyse keď si ešte mlada a nemas partnera.

jasné, že nie