Dalno kuchyne - prosím o recenzie
Skúsenosti? Recenzie ... vďaka 🙂
@nikol124 ak by si bola taká dobrá, hodiť foto a aj cena koľko vyšla? Ďakujem ti krásne za odpoveď 🙂
@anavipredam aj my máme od nich, už skoro 2 roky, tiež som bola veľmi spokojná, hlavne zamestnanci v ZA veľmi ochotní, či už pán, čo nám ju navrhoval, alebo aj chlapi montéri, dokonca nám po mesiaci prasklo potrubie (chyba majstrov, čo prerábali byt) a trebalo kuchyňu odmontovať, tak prišli a ZADARMO odmontovali a znova namontovali (asi dvojo skriniek). Cena asi 3700. Farba bielo-sivá. Plus sme cez nich brali aj spotrebiče (varná doska, mikrovlnka, chladnička a rúra) - cena okolo 2000.
@anavipredam stala nas cca 6000, ale ja mam veľkú plochu pracovnej dosky a veľkú kuchyňu a bola to cena s komplet spotrebičmi Indukcia, umývačka, rúra, digestor aj chladničkou. Posielam foto hneď po namontovani.
@anavipredam ano, ešte aj umývačka a digestor boli v cene 2000 :D
@nikol124 vidím, že ani vy nemáte skrinky po vrch - nám ich tiež nedali po strop a teraz banujem, že som si to neuvedomila a len tam sadá prach. vy ste to takto chceli?
@radkaradix áno ja som to schválne chcela lebo mi navrchu mame dorobene také vintage vyrezavane rímsy a to by som si nemohla dat keby to mam po strop
@nikol124
@radkaradix , super žienky ďakujem krásne. My tiež ideme mať veľkú kuchyňu v dome tak preto som chcela približne vedieť čo a ako 🙂
@nikol124 a kde ci konkretne bola na akej pobocke? 🙂 lebo som pocula, ze v Cadci su lepsie ceny ako na ostatnych pobockach
@helena1982 my sme boli v Trenčíne to mame najbližšie, ja som to akosi neriešila ja som strašne po tejto farbe kuchyni túžila a oni jediný ju majú 😁 takže mňa cena ani nič nezastavilo
@anavipredam ako ste sa nakoniec rozhodli s kuchynou? dali ste si dalno? ste spokojna?
@anavipredam áno máme od nich, inštalovať ju budú 17tého marca. Prístup super, konkrétne sme to riešili v PP.
@anavipredam dakujem
@anavipredam prosim vas ,cenovo su aki?Kolko vas vysla kuchyna?
Dakujem
@domuska01 to všetko záleží od materiálu, veľkosti skriniek, veľkosť kuchynskej linky. My máme veľké Učko a cena aj so spotrebičmi, digestorom, dresom a batériou je 12 000.
@domuska01 a zabudla som napísať že aj skrinky do obývačky sú v tom
Dobrý deň, za nás môžeme kuchyne dalno odporučiť. Konkrétne Dalno v Prievidzi. Odporučili nám ich naši známi, ktorí od nich majú kuchyňu namontovanú už 2 roky.
Sme veľmi spokojní s výsledkom, kuchyňu nám zrealizovali podľa našich predstáv. Musíme povedať, že už dávno sme sa nestretli s takou ochotou a snahou poradiť, odporučiť. Dokonca majú v ponuke aj predaj spotrebičov, čo bolo pre nás veľké plus, nemuseli sme spotrebiče zháňať po obchodoch. Pán v predajni sa nám venoval, čokoľvek sme potrebovali nemal problém poradiť, vysvetliť. Termín montáže bol presne dodržaný, páni montážnici boli taktiež dôslední, kuchyňu namontovali za jeden deň. Takže za našu rodinu odporúčame Dalno v Prievidzi. Ďakujeme.
Nevieme prosím niekto či v Martine v dalno kuchyne sa dajú pozrieť aj nejaké zmontované kuchyne ?
@nikol124 dobrý deň
Akú dĺžku kuchyne mate ? 🙂
@bejkahumajova ahoj 🙂 akú dĺžku kuchyne máte? Ako ste po roku spokojní? Aký materiál vám dávali? MDF + dvierka folia, či striekané? Mohla by som poprosiť foto?
ahojte len sa chcem opytat ci po tom case je vsetko stale ok s dalno kuchynami😊
@anavipredam dobrý den prosim navrh vam niekto robil? alebo sama v nejakej appke/programe

@anavipredam ja mam od nich kuchynu a veľká spokojnosť, od poradenstva , návrhu ktorí sme viac krat menili az po montovanie. Brali sme od nich aj komplet spotrebiče a tiez spokojnosť aj s poradenstvom ohľadom nich. Kuchyňu mam už trištvrte roka a som veľmi spokojná, odporúčam každému.