icon

Darček na povzbudenie pre 40-ročnú ženu, ktorú čaká operácia srdca

maruniakovaeva
12. dec 2022

Myslíte, že je toto vhodný darček na Vianoce, pre ženu 40+, čaká ju operácia srdca. Ako povzbudenie, že všetko dobre dopadne. Chcem vedieť či sa to nedá pochopiť zle, aby sa pani neurazila. Ide o rodinného príslušníka, chceme jej dať spoločný darček ako rodina.

Darček na povzbudenie pre 40-ročnú ženu, ktorú čaká operácia srdca
nikuska412
12. dec 2022

Podľa mňa je to krásne a symbolické. Aj keď človek nikdy nevie, ako to tá osoba prijme. 🙂

mamickalisticka
12. dec 2022

Za mňa osobne nie.. radšej len srdiečko na naramku

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
thoughtfulweirdo
12. dec 2022

Neviem, či sa to dá pochopiť zle, ale tento štýl šperku sa nemusí každému páčiť. Radšej jednoduché srdiečko, ako je vyššie písané.

petamich
12. dec 2022

tiez som presne chcela napisat, ze by sa mi viac pacil naramok s nejakym jednoduchym srdieckom 🙂 tento konkretny sa mi uplne nepaci

maruniakovaeva
autor
12. dec 2022

Tak je na danej osobe či to bude nosiť, alebo si to len nechá na pamiatku, ja osobne takéto šperky nenosím. Skôr nám išlo o symboliku, že jej všetci držíme palce, aby všetko zvládla. Ale teraz mi napadlo, že možno to nie je vhodné pred operáciou.

lintu
12. dec 2022

Náramok so štvorlístkom alebo srdiečkom na tej stránke sa mi páčia viac. Symbolika tlkotu je možno teraz aktuálna, ale nosiť ju o nejaký čas... no neviem neviem. Fajn spomienka do šuflíka. Na nosenie asi nie, ale tak každému vyhovuje niečo iné. Ak máte blízke vzťahy, nejaká pozornosť od najbližších ale určite poteší aj takto pred operáciou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simonka_ba
12. dec 2022

@maruniakovaeva Ja si myslím, že to môže možno trošku viac evokovať operáciu samotnú, ako to posolstvo, že na ňu myslíte. Možno skúsiť nejaký pozitivnejší symbol spolu s nejakým pekným odkazom, že na ňu myslíte a viete, že všetko dobre dopadne 🙏🏼🍀♥️

elia9
12. dec 2022

Šperk je krásny, ale je tam to ALE..môže ju to povzbudiť, alebo ak je citlivejšia povaha, môže ju to dať úplne dole a ešte viac jej to bude pripomínať blížiacu sa operáciu.. úmysel ste mali pekný, ale môže to vypáliť úplne zle..tiež by som radšej volila iný darček alebo len jednoduché obyčajné srdiečko, ako vyššie radili..pekná myšlienka by tak bola zachovaná 🙂

kacena4
13. dec 2022

podla mna nie, skor knihu kroru moze v nemocnici citat a nenudit sa

gertrudaosem
13. dec 2022

@maruniakovaeva tiež sa mi to nepáči a nevhodne to na mňa pôsobí

svokrinjazykmonika
13. dec 2022

@maruniakovaeva niečo také by som jej dala až potom keď sa operácia podarí. Potom by to nosila ako pripomienku že to zvládla ale pred tou operáciou mi to príde nevhodné. Neviem, keď si tak predstavím, že má čaká vážna operácia ktorej sa bojím a dostanem takýto náramok tak sa asi len smutne usmejem.

nnnuuunnn
13. dec 2022

Nie. Bolo by mi z toho smutno. Veď v srdci samotnom je tiež táto symbolika...ale asi aj z tej by mi bolo smutno.

ivana11155
13. dec 2022

@maruniakovaeva neviem teda, ci pred operaciou srdca by ma takyto darcek potesil. Taka prvoplanova utecha (neviem ako inak to nazvat) pred takouto narocnou operaciou.

sense
13. dec 2022

Keby ma čaká operácia srdca nechcela by som dostať taky darček ako symbolika by sa mi už viac pozdávalo srdiečko, štvorlístok, symbol nádeje ale nie tlkot