icon

Darček pre deti do zahraničia

djembe02
1. sep 2016

Ahojte 🙂
Moja dcéra ide o pár dní do Talianska ako babysitterka do rodiny s tromi deťmi (12, 8 a 6 rokov) a chcela by im priniesť nejaký darček. Pre rodičov už darček má, ale nevieme vymyslieť, čo priniesť deťom - najlepšie nejakú sladkosť, typicky slovenskú, ale nie čokoládovú, aby sa po ceste neroztopila. Vedeli by ste nám poradiť? Prípadne, ak máte nejaké iné tipy, sem s nimi 🙂
Ďakujem 🙂

mummy01
1. sep 2016

@djembe02 ozdobeny medovnik

janka54321
1. sep 2016

Ja by som im.kupila tie velke lizatka, co predavaju napriklad na jarmoku...

moni73
1. sep 2016

Pribinaciky😊 Typicky slovenske neviem... my vozime horalky, mily, "kakaovenky" a studentsku pecat. Ja by som sa asi na slovenske nezamerala a kupila tie jelly beans s hnusnymi prichutami a potom hocico sladke - su to uz dost velke deti

mihula
1. sep 2016

@djembe02 ja žijem v Taliansku a ked sa vaciam zo slovenska cukríky Doxy to vždy istia,nie len deti ale aj dospelaci su radi,ked im podam baliček týchto cikríkov.A ozaj nase slovenske výrobky Horalky,Tatranky a Mily si nevedia vynachvalit.Koko a sojove tycinky miluju,kofila...a na pitie nasa kofola a pre dospelakov plechovkove pivko

tova
2. sep 2016

deti mozu maj aj nejake alergie na orechy alebo potravinu. Radsej doniest nejaku knihu , stavebnicu alebo pexeso o Slovensku. Cudzinci neradi jedia nieco co nepoznaju alebo co z toho budu mat ze zjedia horalku to moze tak o rok, ked sa lepsie budu poznat alebo ak by boli pribuzny. Radsej nejaky rapkac, drevenu struhanu pistalku, alebo nieco struhane drevene.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kubus
3. nov 2018

chrumkyyyyyyyyyyyy