Darčeky od Raiffeisen
Oslovila ma banka telefonicky, že som vyhrala stierací žreb, na ktorom sú pekné ceny aj finančné. To že nie som klientom banky nevadí. Ktorá máte s týmto skúsenosť. V čom je háčik.
Hodinu budes pocuvat ich kecy o uctoch, nech si zalozis, kolko zarabas, atd 😀 a dostanes balon, pero alebo inu blbost 😀 najlepsie ani nechodit
@ollynka strata casu, nevyhras nic, ujo ti bude rozpravat o ich produktoch a nakoniec ti da rusko s tym ich maskotom a cukrik.. osobna skusenost 🤣
@ollynka, mne to pripomenulo môjho otca (dôchodcu podotýkam 🙂) vraví mi, že mu volali z banky, aby si prišiel vyžrebovať cenu.. hlavná cena je auto..on mne na to, že nové auto by sa mu zišlo.. hovorím mu, že kľudne choď, ale ja už do dopredu viem, že jedinou tvojou výhrou bude založenie účtu v ich banke bez poplatku..
a hádajte čo vyhral? Kľúčenku a účet zdarma po celý rok 🙂 za mňa odzub ako vyšitý..no a samozrejme hodinové tlačenie kalerabov do hlavy
Šlo presne o túto banku, som zabudla napísať
@topciapocky vraj až 1000 eur môžem vyhrať, ale asi s nimi neodpochodujem len tak z banky,...no pravdepodobne tam nepôjdem,...som ale zvedavá či zavolajú aj 3. krát.
@ollynka otec tam bol myslím, že v apríli a vtedy hrali o auto🙂 inak kľudne choď..maximálne sa v duchu zasmejes, že baby na MK mali pravdu🙂
Bola som tam , zotrela zreb, samozrejme nevyhrala, mila pani sa ma popytala, ci nieco nepotrebujem, vobec nebola otravna, dokopy som tam bola 5 minut. Kludne chod, mozno nieco vyhras 😉
@ollynka strata času. Nedostala som nič po polhodinovom výsluchu a zadaní mojich osobných údajov kvôli tomu, aby som dostala žreb, ktorý nemôžem využiť. Na žrebe bolo 20eur, ale nemôžem ich dostať kým si u nich ja alebo niekto z rodiny nezáleží účet. Je to len otravovanie ľudí. Hanba im.

Väčšinou sú výhry nejaké reklamné predmety(napr.pero,magnetky) a snažia sa ti nanútiť účet ;)