icon

Darčeky od Raiffeisen

ollynka
30. okt 2021

Oslovila ma banka telefonicky, že som vyhrala stierací žreb, na ktorom sú pekné ceny aj finančné. To že nie som klientom banky nevadí. Ktorá máte s týmto skúsenosť. V čom je háčik.

dollyzv
30. okt 2021

Väčšinou sú výhry nejaké reklamné predmety(napr.pero,magnetky) a snažia sa ti nanútiť účet ;)

sisa_s
30. okt 2021

Hodinu budes pocuvat ich kecy o uctoch, nech si zalozis, kolko zarabas, atd 😀 a dostanes balon, pero alebo inu blbost 😀 najlepsie ani nechodit

alabama0011
30. okt 2021

@ollynka strata casu, nevyhras nic, ujo ti bude rozpravat o ich produktoch a nakoniec ti da rusko s tym ich maskotom a cukrik.. osobna skusenost 🤣

ollynka
autor
30. okt 2021

@sisa_s už som jej kolegyni povedala, že nemám záujem o ich produkty, ani o darček. A teraz volala sama riaditeľka, že sú to pekné ceny ako mixér, smartfón a aj finančné ceny. Tak teraz neviem, či sú na tom tak úboho že takto chytajú zákazníkov,....až trápne.

ollynka
autor
30. okt 2021

@dollyzv pravdepodobne si to na tom žrebe aj postieram,....

topciapocky
30. okt 2021

@ollynka, mne to pripomenulo môjho otca (dôchodcu podotýkam 🙂) vraví mi, že mu volali z banky, aby si prišiel vyžrebovať cenu.. hlavná cena je auto..on mne na to, že nové auto by sa mu zišlo.. hovorím mu, že kľudne choď, ale ja už do dopredu viem, že jedinou tvojou výhrou bude založenie účtu v ich banke bez poplatku..
a hádajte čo vyhral? Kľúčenku a účet zdarma po celý rok 🙂 za mňa odzub ako vyšitý..no a samozrejme hodinové tlačenie kalerabov do hlavy

topciapocky
30. okt 2021

Šlo presne o túto banku, som zabudla napísať

ollynka
autor
30. okt 2021

@topciapocky vraj až 1000 eur môžem vyhrať, ale asi s nimi neodpochodujem len tak z banky,...no pravdepodobne tam nepôjdem,...som ale zvedavá či zavolajú aj 3. krát.

topciapocky
30. okt 2021

@ollynka otec tam bol myslím, že v apríli a vtedy hrali o auto🙂 inak kľudne choď..maximálne sa v duchu zasmejes, že baby na MK mali pravdu🙂

ingrid16
31. okt 2021

Bola som tam , zotrela zreb, samozrejme nevyhrala, mila pani sa ma popytala, ci nieco nepotrebujem, vobec nebola otravna, dokopy som tam bola 5 minut. Kludne chod, mozno nieco vyhras 😉

qwer2019
31. okt 2021

@ollynka taká super vec. Že keď si zotries sumu musíš si založiť účet u nich a tam budeš mat tie peniaze. A keď si ho zalozis dostaneš aj plyšového ralfa....mňa takto vyše 2m otravovali

qwer2019
31. okt 2021

@ollynka mne volali aspoň 5x ak nie viac

jessicai
24. nov 2021

@ollynka strata času. Nedostala som nič po polhodinovom výsluchu a zadaní mojich osobných údajov kvôli tomu, aby som dostala žreb, ktorý nemôžem využiť. Na žrebe bolo 20eur, ale nemôžem ich dostať kým si u nich ja alebo niekto z rodiny nezáleží účet. Je to len otravovanie ľudí. Hanba im.