Darčeky pre dvojičky
Ahojte coskoro pojdeme pozriet znamu s dvojickami, maju par tyzdnov, ake by ste poradili darceky? Teda nieco okrem oblecenia a hraciek...
Diky, aj na tie som myslela 🙂 no chcela by som aj nieco "trvacnejsie" 😉
@annabel4
Ahojky ja mam dvojcatka...a uprimne jsem nemela radost z plenek ☹ , protoze se jedna o vec denni potreby, kterou kupujes tak casto, ze si ani nevsimnes, ze Ti nekdo s par balickama "vypomohl"...A navic zrejme ani nevis, jak bude plenkovat... 😉
Mela jsem radost z veci-darku, ktere nam budou danou osobu pripominat...ale to take zalezi "jaka" jsi kamaradka..jestli "jen" ze hriste a nebo blizsi pritel... 😉
dva rozkosne podbradniky hello kitty 😀 taketo nieco http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10666736&tab=1 urcite potesi sama mam podbradnikov milion nikdy ich nieje dost 😉
ked vyberieš hračku, tak dve rovnaké, u nás je potom cirkus ked nemáme z niečoho dve rovnaké 😉
tiez mam dvojicky a hracky malym detom do 2r. netreba rovnake. Ak nema tak 2 stolicky bude potrebovat, alebo 2 deky rovnake, 2 porcelanove pokladnicky tam sa aj zapisuje kedy povedali prve slovo, 1 zubok kedy vysiel atd., kamaratka dala rucne namalovat ich mena , pri kazdom pismene je zvieratko, balony alebo saso, akoby lezali, schovavali sa za pismenamy, pod to datum narodenia, vaha, cas. je to zaramovane a mame to na stene pri postielkach. (neviem ci si pochopila) to je naozaj pekne a na pamiatku.

jednoznacne plienky! tych pri dvojickach nikdy nie je dost 🙂