Darčeky pre naše lásky na Valentína
Kocky, inspirujte ma! Moj manzel je sportovo - IT fanatik, ktory miluje astologiu a astrofyziku 🙂
nemyslim, ze chlapovi spravi radost kupovany darcek,ale skor nieco ine, co mu zena vymysli, pripravi...spravi 😀 ;)
@shia asi tak....,,sex je náš, dělá dobře mně i tobě,, 😍
@shia
@sardinka336
Ale baby, sex mame predsa aj vo vsedne dni :D
@malyslonik nemáš deti čo?
..ja nie..už sme spolu vyše 4r..a sex až po svadbe...😝😝😂
@sardinka336 ked mas deti, tak uz nie je cas? :D
@malyslonik čas je ale nie je vzdy tak ako si to človek naplánuje a predstavuje.
@malyslonik my zo zásady valentína neoslavujeme..
nieje to sviatok a čokoládu,večeru,či pusu mám kedykolvek..🙂
@malyslonik nic specialne...kedze su deti male,nejaka dvojkova akcia nehrozi...ale nieco sladke a budeme sa tesit z toho,ze sme spolu a mame sa radi
nič.
no my budeme hlavne tvrdo šukať pekne zozadu. už sa na to moc teším
@germaniawerks kul, aspon raz do roka :D
@malyslonik tak ho treba spravit nejaky nevsedny, specialne "valentinsky" potom ;) 🙂
my sa s prepáčením zbavíme dieťaťa, dáme večeru, kino a buchneme doma fľašu. Nemyslím si, že na Valentína sú potrebné dary.
@germaniawerks no to bude zuuuuzo, ze, konecne sa dockas........ 😲
@malyslonik Toho môjho budú na Valentína operovať tak dúfam, že dostanem zdravého muža ❤
Ja s priateľom keď má jeden z nás nejaký sviatok tak si obydvaja zoberieme dovolenku a spravíme si nejaký výletík, penový kúpeľ so sviečkami a čo sa darčeku týka tak tento rok som sa s tým nejako netrápila a kúpila som mu krásku zimnú bundu na www.budchlap.sk a ešte som aj zľavu vychytala :D http://www.kuponyzdarma.sk/budchlap-sk/ no tešil sa ja malé decko :D

@malyslonik ako kazdy rok, cokoladu a manžel pozve na veceru 🙂