Darí sa vám niekedy tiež zle?
Máte niektoré dni že sa vám absolútne nič nedarí?
Mne dnes nenormálne. Najskôr sa mi nevydaril obed, dieťa mi na obed nechcelo spať, poobede som sa objednávala cez internet k doktorovi a samozrejme som to doplietla a objednala sa do iného mesta. A keď som to chcela zrušiť, zrušila som to v meste kde som sa neobjednala. Potom mi tam ani nedvíhali tak teraz je zo mňa kôpka tehotneho nešťastia nervózneho že ako to rýchlo a dobre vyriešiť. Achjaj. Touto diskusiou len dúfam že ma niekto psychicky podporí lebo sa cítim naozaj neschopne 😅
Jasne…uz ked rano je vsetko na pecko, tak uz viem co za den ma caka, nastavim sa na to a lahsie sa nim prejde😂
Ja ked to citim... Prestavam so vsetkym a preorganizujem den tak..ze robim lwn nevyhnutne. Ozak to priam citim. A nie vzdy to viem nejak zahnat. Dospat. Zmenit..
Jasne, to je bezny "den blbec"... Ja mavam cele take obdobia niekedy, ze co aktivita, to neuspech...a niekedy zase naopak 🙂
no vieš ako sa povie ked sa sere tak sa sere😀 alebo na posratého aj hajzel padne🙂 tiež si to všímam.Ja nie že len dni mám také ale kolkokrát aj dlhšie obdobia.Potom je zas chvilku pokoj a klud a zas ako na hojdačke.Každý to tak má čo si všímam

Úuuuplne každý máva taký deň! Dneska si daj čokoládu a kašli na všetko a zajtra sa riešenie nájde. A ešte sa budeš mať na čom zasmiať❤️💛💚