asi nie, podla mna sa to vydrapi...ten spodok
Určite nie
vydrhni v ruke a poysávaj vodu suchou handričkou...ale podla mna zatiahnu na žlto, ak sú bledej farby.
Som rozmýšľala že len na taký outdoor program kde ani avivaz nesmie ísť .. a dala by som ich do obliecky nech sa moc neobuchaju.. pripadne viete mi poradiť ako vyčistiť ti vnútornú stielku? Strašne je čierna 😭
@staronova sú žltej farby . Odfotila by som Vám ale nedá sa mi tak som dala apson ilustračnú foto . Nie sú biele skôr take zlte/zlate ako slama
Ten slameny spodok nesmies namacat. Ja som raz tak dobre zmokla a topanky sli do kontajnera. Pracku urcite nepreziju
Nie, nie je šanca, že by ten podpätok prežil také máchanie vo vode. To budeš musieť len nejako ručne vydrhnúť
nie...
Ja zase všetko Hádžem do práčky. Aj kožené čižmy a nikdy im nič nebolo. Ale iba na 15 min a na 30 stupnov
@lasina tiež rozmýšľam že dam len taký program co je určený na outdoor cize je šetrne .. a dam napr bez otáčok .. stále vaham 😀
ja ich davam prat :D zalezi na kvalite... moje prezili nie jedno pranie (mala som aj take, co ani beznu vlkost vonku neprezili a ta podrazka sa rozpadla :D ) ... davam to na jemne pranie (ak sa bojis, ja viem nastavit aj studenu vodu, normlne s tekutym prachom na pranie, alebo aj vanisom som ich raz natrela (to pozor na kozene veci) , bez zmykania, strcim do toho vrecka na pranie, alebo to dam prat s nejakymi handrami.
Ruka je ruka, namocis a čistís len kde potrebujes
@lasina ja tiez necistim topanky rucne.. maximalne kozene utriem ak nie su spinave ale ostatne vsetko ide do rpacky, este aj slapky.. vobec sa s tym neondiem :DD bohuzial raz som 100eur Niky hodila do pracky a nechtiac som nechala 60°C.. mala som z dvoch styry kusy... :D

Pochybujem že by to zvladli