tak a máme kde pokračovať 😀 😀 😀 😀 😀
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😀 😀 😀
tak sa lúčim. idem ja hajať. aspoň sa vyspím, keď prídavky budú nízke 😝
papa
dobrú noc 😉
bre ranko...tak dnes to tu otvaram ja.o)) my sme hore od 6tej...a uz asi ideme von lebo niki nevie co so sebou:o)
boc az teraz som citala my ideme pri Vodice,do Tribunj( tak sa to myslim vola)..ja a geografia nicc moc 😀
Ahojte
no huleni teba tu tak skoro ani neviem či som vôbec videla 😀 😀 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
Ahojte, pridala som fotku, ako pekne raňajkujú moje deti
Dnes ma nejako pobolieva hlava už o 6.30 som bola na odbere, robili mi aj USG šťítnej žľazy, vyzerá to vporiadku, tak uvidíme ako dopadnú krvné testy
ahoj Simka, no ako krásne raňajkujú.
Náš vstal o 6-tej, zase hladný, včera zase ohrdol mlieko večer. Tak som mu bachla mlieko, chvíľu poležal a zdrhol. Tak som mu pustila rozprávku, vegetil si vo vaku a ja som si spinkala ďalej. Raj na zemi 😵 Teraz som sa sprchla a ideme do obchodu. Prídu nás pozrieť kamošky, bude do obeda veselo.
ahojte, som totálne nevyspatá, mm neskutočne chrápal, malý sa celú noc mrvil a ja som večer na markíze pozerala ten film čo toho chalana hľadali a ja som celú noc autom Samka hľadala a pritom som si uvedomovala, že sa mrví vedľa 😅
simi, malá je šikovná, to náš drobec sa nechá krmiť 😝
No poslednú dobu papá perfektne, vkuse by niečo prežúvala 😀 , konečne dnes nie je až tak dusno
😵 aj ja sa pridávam, ja už mám deň, lebo sme hore od 6.30 ale dnes aspoň moje deti nepoňali budíček ako včera, to na mňa skočili v posteli ešte pred šiestou, rominu zobudili a ja som sa taaaaaaaaak zľakla, že som dostala hneď migrénu a dvakrát som sa pogrcala, keby som nemala istotu o ne-tehu tak si myslím, že tehu som....xixixix
😀 ale nes pekne vstali, zapli telku, naliali si čaj a čakali až maminke zazvoní budík o pol siedmej..
😵 huleni....9.júla presne do vodíc odchádzajú naši kámoši, to je niekde po zadarom, takže na ceste späť sa u nás asi zastavia, my sme tam až do 1.augusta...tak mi pošli cez ip číslo môžeme si poslať sms.....a dáme stretko... 😵
😵 ja už mám prádlo na balkóne, dúfajme, že stihne vyschnúť, okolo 14 tu bývajú každý deň total prietrže mračien...
😵 baby nepoznáte nikoho, kto nám urobí kuchynskú linku na mieru do 10.augusta??....xixixi, snívajte s nami asi, že?
no u nás sa v poslednej dobe bojuje s jedlom ☹
aj včerajší slávnostný obed bol suchá cestovina (ani ústa neotvorila na polievku) potom jediné čo chcela z druhého jedla bol uhorkový šalát a potom zjedla jeden veterník a hotovo
to je jedálniček však?
🙂 jani to je teda jedálniček, samé zdravé veci...nie je aj sendy tehu,..uhorky a veterník, či to len s tebou drží krok?????????
ahojte my zase mame za sebou desnu noc... 😖 posledne dni sa verca budi este pred polnocou so strasnym placom.... neviem ju velakrat utisit..... a potom mozme byt este aspon hodinku hore ....... rano vstava normalka medzi 6-7hod. tak sa teda ani nevyspime ☹ a ja mam teraz take spave obdobie ☹
no to netuším také šialené kombinácie ani ja nemám a aj drahý si stále robí srandu či nie je tehotná pri tom čo jedáva v poslednej dobe
🙂 maťka, tak máš kopec radosti, nie sú to zúbky..?....ale tie o chvíľu pominú a nebudeme sa mať na čo vyhovárať..možno zlé sny, alebo zážitky z dňa....
jaj baby, to u nas je jedenie tiez otrasne..... obed zje malokedy a maso a masove vyrobky nehrozia..... ona je ako vegetarian 😠
nejdu jej zubky ☹ ona ma 16 zubov uz od roka a tie posledne jej nejdu 😖 podla mna su to zle sny...
ahojte pridavam sa k nejedacom, aj ked vcera mal zravy den a zjedol vsetko co videl, a este stale spi 😲
jaj a zabudla som, ze o poschodie vyssie prerabaju a mojich chlapov to vobec netankuje... obaja chrapu akoby sa nic nedialo, hlavne, ze ja co som zase ponocovala uz rozmyslam co s nacatym dnom
csiki no tebe sa zije a preco nespis aj ty? 😀 😀 😀 ja by som 😉
martinaj to poznám to spavé obdobie mala som to aj pri Sendy a aj teraz ale už je to celkom dobré na začiatku by som hádam aj po stojačky zaspala 😅 😅 😅
jani no tak to mam teraz ja...... uz sa mi stalo ze som zadriemala pri verci na 10-15 minut ale to je strasne nezodpovedne, akurat, ze to som proste nevedela zvladnut mat otvorene oci a nic nepomahalo...
martinaj aj mne sa to stalo no našťastie vtedy mala Sendy pekne hravé obdobie tak sa jej našťastie nič nestalo a ani to nezaregistrovala a ja som si pripadala ako keby som spala aj 2 hodiny hneď som bola plná energie 🙂
ano aj mna to hned nabije energiou 😎 len verca nema hrave obdobie.. ona robi vsetko to co nema ☹
🙂 vy ste zlatéééééé, tehuľky moje..
tak kto už bol na kupku?...ja sa nedvážim s mojou postavou ešte..až pri mori sa vyzlečiem...xixixi
no boc prestan, co ze s tvojou postavou 😠 ja sa chystam s mojou postavou 😀 😀 😀 akosi to mam tento rok na haku 😀
cafte,,,simka no krááásne deti papkaju,,,
jupiii,,,my sme sa konecne po týzdni normálne vyspinkali,,,a ráno sa Natuš vykakala,,,a vycikala,,,do nočníka,,,takze aj gratulácie,,a pusinky boli,,, 😀 😀
teraz si ju zobrala teta,,,tak som uz stihla chodbu na dvor a z do pivnice umy,,a idem balit,,,odchádzame na vík. k svokre,,, 😉
jej no luc gratulujeme 😀 k nocnikovemu uspechu 😀
ja som si este predtym ako som zistila, ze som tehotna kupila nove plavky (tankini) a je jasne ze za mesiac ich uz neobleciem 😠
boc ja som bola v stredu a bolo v pohodičke aj dnes sme chceli ísť ale dnes je tak všelijako a hlavne nie tak dusno tak neviem ešte sa uvidí
mimochodom akcia na to fofo plátno čo tu spomenula už luculka a platí do 31.7
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/fotografie-n...
inak muz ide tiez na vikend k svokre ( ja k nej nechodim) a chce mi zobrat malu ☹
no boc to je tiež prava a pri týchto cenám a tom echt zvýšení ani na také zbytočnosti prachy nemáme 😀 😀 😀