icon

Depeche Note koncert: Ktoré miesta vybrať na sedenie v Peugeot Aréne?

maculkac
27. okt 2024

Ahojte, poradíte, kto ste už bol v Peugeot Aréne, ktoré miesta sú na sedenie? Chcela by som objednať lístky, ale nie na plochu na státie, potrebujem na sedenie, o cenu mi nejde... Vďaka za radu 🙂

Depeche Note koncert: Ktoré miesta vybrať na sedenie v Peugeot Aréne?
anos18
27. okt 2024

@maculkac ale veď si kupuješ presné miesta, to sú určite stoličky

maculkac
autor
27. okt 2024

@anos18 myslela som, že na ploche to bude na státie....

anos18
27. okt 2024

@maculkac nie, plocha nemusí byť na státie. A pozerala som to, kupuješ si konkrétne miesto, takže státie to určite nie je

maculkac
autor
27. okt 2024

@anos18 OK, díky 🙂

fada
9. jan 2025

@maculkac ahoj, prosim ako to vyzera v tej peugeot arene- ide mi o schody. dcera si zlomila nohu. mame miesta na ploche, takze tam nastastie schody nie su, ale kym sa k nej dostaneme - ci su tam dovnutra nejake schody a ci je ich vela. dakujem

maculkac
autor
11. jan 2025

@fada ahoj, iba pred vstupom do budovy sú tuším 2 schodky (po zri pod nápisom Národné ....) asi od chodníka ale pohodlné, dlhé, to skočí aj na jednej nohe hore. Potom už sú schody neni, na plochu sa dostanete po rovine....

fada
12. jan 2025

@maculkac dakujem 🙂, zvladla to 🤗

80zuzanka
26. nov 2025
@maculkac

@anos18 OK, díky 🙂

@maculkac Dobrý deň. Môžem sa Vás spýtať ohľadne Peugeot arény. Chcem vnuckam kúpiť lístky na detský koncert,a neviem kde vybrať miesta. Keď ste tam boli ,možno by ste mi vedela poradiť,kde to aké je. Ďakujem za odpoveď Barošincová

maculkac
autor
27. nov 2025
@80zuzanka

@maculkac Dobrý deň. Môžem sa Vás spýtať ohľadne Peugeot arény. Chcem vnuckam kúpiť lístky na detský koncert,a neviem kde vybrať miesta. Keď ste tam boli ,možno by ste mi vedela poradiť,kde to aké je. Ďakujem za odpoveď Barošincová

@80zuzanka Ahoj, bola som s priateľom a sedeli sme na stoličkách pred pódiom v strede asi v 9tej rade a bolo to fain. Iné miesta vyskúšané nemám.