Depilácia na stehná
Baby depilujte si alebo holíte aj stehna ? Ak ano aku metodu používate ? Čo by ste odporúčali.
@linda20111 nevadi ti to ked dorastaju ? my ideme na dovolenku a potrebujem s tym niečo urobit. a neviem sa rozhodnut raz som si oholila ale potom ma svrbeli cele sthena a pichalo ma to ked dorastali.. lebo rastu rychlo 2-3 den už, :(
a nemate niekto skusenosti s depilačnymi kremami ? fakt to vydrži dlhšie ako klasicke holenie ?
@iwonna Používam Baleu z DM, ale aj iné. Či to bolí? Zabolí to, ale je to taká nárazová a potom je dobre. Ja som si už na to zvykla, chĺpky rastú pomenej, sú také slabšie. Na niektorých miestach už dokonca mám aj mapy, kde sa narušil rast chĺpkov a nerastú mi. Skúšala som aj depilačné krémy, ale asi to neviem používať, ale ja sa tým nejdem proste oholiť. 😀
moja ak si to nerobila ,dome to ani neskúšaj,zver sa kozmetičke ,spraví ti to profesionálne a nie tak bolestivo...lebo to potrebuje cvik a neviem čo tá bolesť zato stojí...takže šup kozmetičke...
@iwonna ak mas pred dovolenkou, tak radsej neexperimentuj sama doma. Ja som to raz skusila takymi voskovymi pasikmi a dopadlo to katastrofalne! cele leto som z toho mala take zapalene pupaciky po stehnach,velmi pomaly sa to hojilo (aj mast od lekara som mala), napokon mi zostali take pigmentove fliaciky a tie zmizli asi az po roku. Takze cele leto pokazene...
Ked uz mam potrebu to spravit, tak klasicky ziletkou a ziaden problem. Jedna kozmeticka mi raz poradila, ze namiesto peny pouzivat na holenie balzam na vlasy a funguje to perfektne.
a čo tie depilačne kremy nemate niekto viac skusností ? ak no aky je jedno aka značka ?
moje dcéry používajú na stehná teplý vosk, ten elektrický od opilca, a náplň dokupujeme u kozmetičky v salóne, aj tie papierové pásiky 😉
depilujem vsetko bud teplym voskom alebo cukrovou pastou.
@iwonna nie, vobec mi to nevadi ani to nieje tak skoro vidno,, ale kazdy ma ine ja mam len take celkom svetle a tenke takze mozno preto necitim ked dorastaju.. ani nesvrbia nic...
Ahojte baby tak idem sa podelit s mojou skusenostou nakoniec po dlhom zvažovaní som si kupila vosk na depilaciu od veet a som zatial nadšená vydepilovala som si stehna a ani to nebolelo su hladke išlo to rychlo len musim ešte detailnejšie boky a zo zadu asi musim poprosit sestru už som nemala pružky tak až zajtra pokračujem musia vyschnut su na opätovne použite. Tak uvidim ako budu vyzerat zajtra zatial je to ok a ani nie su velmi začervenane. A skusim aj podpazušie a bikiny :D.
@cerez
@linda20111
@nivi
@mimikyky
@tatiana8
@aristka
@hradnapani
@cerez
Ahojte baby tak idem sa podelit s mojou skusenostou nakoniec po dlhom zvažovaní som si kupila vosk na depilaciu od veet a som zatial nadšená vydepilovala som si stehna a ani to nebolelo su hladke išlo to rychlo len musim ešte detailnejšie boky a zo zadu asi musim poprosit sestru už som nemala pružky tak až zajtra pokračujem musia vyschnut su na opätovne použite. Tak uvidim ako budu vyzerat zajtra zatial je to ok a ani nie su velmi začervenane. A skusim aj podpazušie a bikiny :D.
@nivi ako si robis tu cukrovu pastu?
@zuzulienka1973 ja si ju kupujem http://www.cukrovapasta.eu/products/cukrova-pas...
skusala som aj tu co maju v dmke ale ta milna sa mi zda lepsia
vyrabat som skusala raz a nejak sa nepodarilo
Baby, je účinnejší horúci vosk ako voskové pásiky??? Ja som skúšala nohy depilovať pásikmi a efekt teda nič moc, tak či sa oplatí investovať do horúceho vosku... 😉
@pondelnicka horuci je urcite lepsi, ale treba to vediet, podla mna si to nikdy neurobis tak, ako ked to robi kozmeticka
@liz_lemon včera som neodolala a kúpila som si vosk, ktorý sa zohrieva v mikrovlnke a na prvý pokus som maximálne spokojná... 😉 O 100% lepšie, ako pásiky 😎 Ešte musím "vychytať muchy", ale k pásikom sa už rozhodne nevrátim... Ja viem, že kozmetička to robí lepšie, aj k nej chodím, len mi nejak ušlo, že má 3 týždne dovolenky, takže som to nejak už nestihla.... 😠 😖
@pondelnicka tak to si dobra, ked ti to hned islo, ja som bola polepena vsade 🙂
Dobry den,
depilacia voskom je fajn.Najúčinnejší spôsob depilácie. Chĺpky nerastú niekoľko týždňov. Čím častejšie sa chĺpky odstraňujú voskom, tým sú nové chĺpky slabšie.
www.pedikurasupova.sk

@iwonna ahoj, ja si holim, ale nie tak casto ako od kolien nizsie, preto ze mam svetle chlpky ktore skoro ani nevidno