Dermatologická alebo kožná ambulancia v Bratislave
Dobrý deň 🙂
Chcela by som poprosiť o radu, kde by som našla dobrú lekárku/ra v Bratislave.
Mám 28 rokov a cca 2 roky sa trápim s akné na tvári. ( v puberte som také problémy nemala) Raz mi ustúpilo, ale teraz sa mi znovu objavilo a nie sa ich zbaviť. Nemám posiatu celú tvár, ak sa mi objavia tak maximálne ich mám na tvári asi 5 alebo 6 pupienkov ( konkrétne na spodných stranách líc ) a niektoré sú celkom bolestivé ( také tie podkožné 😖 )
Už som vyskúšala všelijakú kozmetiku ( drahú), mastičky, bylinné mastičky a neviem už čo. Zo začiatku som to išla riešiť k jednej nemenovanej lekárke na dermatologickej ambulancii. Prístup bol príjemný, ale..... Ma lasom na sebe make-up aby som tie pupienky zakryla pretože nevyzerali bohvie ako, takže neboli až tak dobre vidieť. Na to, že bola príjemná bola som vybavená asi za 5 minút s tím, že sa na mňa ani nepozrela, nevykonala žiadne vyšetrenie, jednoducho nič. Jediné čo povedala, že to nie je obyčajné akné a skončila som asi s milion lístkami na všelijaké vyšetrenia + dala mi len nejakú vodičku ( tuším to bol Eryfluid), ktorá mi teda vôbec nepomohla. Chápem, že nemôže liečiť akné bez toho, aby vedela z čoho to mám. Ale čakala som, že spraví viac a nie že sa na mňa pozrie na 2 sekundy z 1,5m vzdialenosti. ☹
Chcem sa spýtať, či neviete o nejakej dobrej a spoľahlivej lekárke/rovi, ktorá/rý by ma aspoň zo začiatku vyšetril a nie len pozrel na pár sekúnd z 1,5m vzdialenosti.
Za rady vopred ďakujem 🙂 🙏
Nedávno som navštívila novootvorenú súkromnú kliniku Ryant Clinic je to síce až v Prievidzi ale môžem Vám ju len odporučiť. Perfektný prístup na profesionálnej úrovni. Liečba, ktorú mi stanovil doktor mi zabrala a som veľmi spokojná. Navštívila som aj iných lekárov, ale mala som zlé skúsenosti s dlhými čakacími dobami a zlým prístupom. Majú pobočku aj v Žiline
Velmi pekne vam dakujem za rady ☺

Doktorka urobila dobre, ze ta poslala na rozne vysetrenia. Vyrazky mozu mat roznu pricinu ako napr. Hormonalna nerovnovaha, alergia na potraviny, zapal ....To, ze ti kozmetika nepomaha je prave kvoli vnutornej pricine, ktora ked sa nevyriesi, tak sa ti vyrazky budu opakovat.