Deti narodené v roku 2025 - pohlavie
Dobrý deň, robím menší prieskum, pohlavia detí narodené za rok 2025. Ak by ste boli ochotné sa zapojiť, bola by som rada. Poprosila by som len aby ste do komentu dali 🩷- dievčatko 🩵- chlapček. Ďakujem. ☺️
💛💚
Nevydrzis kym Statisticky urad vyda statistiky? Budes mat absolutne presne cisla
Nevydrzis kym Statisticky urad vyda statistiky? Budes mat absolutne presne cisla
@viestta ja len tak zo zvedavosti. S priateľom sme riešili že v našom okoli sa za tento rok narodilo veľa chlapcov tak si robím mini prieskum
@anonym_autor štatistika nášho mesta k 24.11.2025 narodených 75 chlapcov a 72 dievčat
@patka06 kde nájdem tieto štatistiky
Za rok 2024
chlapci 24 568
dievčatá 23 395
http://datacube.statistics.sk/#!/view/sk/VBD_SL...
@anonym_autor
💙
@anonym_autor 🩵
@viestta ja len tak zo zvedavosti. S priateľom sme riešili že v našom okoli sa za tento rok narodilo veľa chlapcov tak si robím mini prieskum
@anonym_autor aj v našom okoli sami chlapci, iba my dvojicky dievčatá 😂
🩵
@anonym_autor 💙
@anonym_autor a pointa toho prieskumu je aká?
Ježiš naco sa zapájate a vypytujete pripecene otázky? 😀 komu touto “štatistikou” autorka ublíži? Sú zvedaví doma, tak sa opýtala. Veď buď odpovedzte k veci, alebo nevypisujte kraviny.
Autorka, v mojom okoli sa zase rodili dievčatka 😅
Ježiš naco sa zapájate a vypytujete pripecene otázky? 😀 komu touto “štatistikou” autorka ublíži? Sú zvedaví doma, tak sa opýtala. Veď buď odpovedzte k veci, alebo nevypisujte kraviny.
Autorka, v mojom okoli sa zase rodili dievčatka 😅
@vela02 tak ak ich doma zaujíma pohlavie cudzích deti je to skôr veľmi divné a nie že "zo zvedavosti"
@vela02 tak ak ich doma zaujíma pohlavie cudzích deti je to skôr veľmi divné a nie že "zo zvedavosti"
@bomba36 vy tu robíte z komára somára a pomaly z každej ktorá sa niečo spýta psychiatrického pacienta 😂😂 čo je na tom zle? Ani mne Nevadi sa dozvedieť túto informáciu 😀… nechce ani ich mena, ani váhu, výšku, rodné číslo, farbu oči 😀

@anonym_autor 💙