icon

Detské budíky deň - noc

banalu
6. aug 2025

Prosim vas nemate niekto overeny "budik" (ktory sa da normalne objednat z svk obchodu), pre malicke deticky, ktory v noci az tak nesvieti, ale princip je v tom, ze ked je noc, svietia na modro a ked je den svietia na zlto. Aby dieta ked sa zobudi o 5tej a vidi tam modry mesiacik, tak ma este spat-lezat, kym nevyjde slniecko?

Detské budíky deň - noc
viky7
6. aug 2025

mali sme tento... to je asi na ten styl ako hladas ?

banalu
autor
6. aug 2025
@viky7

mali sme tento... to je asi na ten styl ako hladas ?

@viky7 ano ano, nieco taketo - bolo to dobre?

viky7
6. aug 2025

zalezi co od toho clovek asi ocakava... ja som to kupila ked bola dcera uz "velka", chcela som budik a ze ked bude vidiet tie hodiny, ze jej to pomoze naucit sa hodiny ... ale nejako sme to az tak nevyuzili... uz to bolo asi predsa len na nu velmi detske .... ale pre male dieta myslim fajn... ono to v urcity cas zmeni svetlo, ze priprava na spanok uz... ovecka zatvori oci ...

banalu
autor
6. aug 2025
@viky7

zalezi co od toho clovek asi ocakava... ja som to kupila ked bola dcera uz "velka", chcela som budik a ze ked bude vidiet tie hodiny, ze jej to pomoze naucit sa hodiny ... ale nejako sme to az tak nevyuzili... uz to bolo asi predsa len na nu velmi detske .... ale pre male dieta myslim fajn... ono to v urcity cas zmeni svetlo, ze priprava na spanok uz... ovecka zatvori oci ...

@viky7 Ocakavania su, ze malu na to naucim - plan mam taky, ze zo zaciatku nastavim o piatej, ze vstavame, a ked sa teda nauci, ze vstavame ked je ovecka hore (v pripade tychto hodiniek), tak to vstavanie zacnem nenapadne posuvat o 5 minut az sa eventualne dostaneme aspon na 6stu 😂 😂 😂 (smejem sa, lebo to je len plan 😂).

viky7
6. aug 2025

nooooo.... uplne tomuto planu rozumiem... a drzim palce ... u nas by asi bolo jedno, ze ovecka spi 🙂

banalu
autor
6. aug 2025
@viky7

nooooo.... uplne tomuto planu rozumiem... a drzim palce ... u nas by asi bolo jedno, ze ovecka spi 🙂

@viky7 😂😂😂 ved aj u nas to tak asi bude