icon

Detské hodinky na SIM

antonka
28. okt 2021

Ahojte, má niekto takéto hodinky? Vedeli by ste mi poradiť ako to naštartovať? Všetko je v čínštine a nrchc mi zobrať simkartu, ďakujem.

Detské hodinky na SIM
snelly
29. mar 2022

@antonka dobrý večer , načítalo Vám nakoniec som kartu ? Máme takú istú hodinku je v angličtine ale nechce ju vôbec načítať a neviem čo s tým ďakujem.

antonka
autor
10. apr 2022

@snelly dobrý deň, nakoniec áno , ale na mobile sme museli zrušiť na simke pinkod a už sa dá cez ne aj volať, fotiť vie síce len jednu fotku lebo to nemá žiadnu pamäť :D ale zatiaľ mu stačia

snelly
10. apr 2022

@antonka Dobrý vďaka za odpoveď... už to máme vyriešené...jedne hodinky boli nefunkčné druhé idú v pohode sme spokojný aj s apkou.

antonka
autor
11. apr 2022

@snelly my tu appku nepoužívame, nejde nám tam nič, polovica z toho je po čínsky a druhá po anglicky kde sa nedá nič nastaviť 🤷 akú máte appku?

snelly
23. jún 2022

@antonka my máme apku setracker 2 a je to v sk jazyku a má veľa funkcií

antonka
autor
23. jún 2022

@snelly my máme tiež túto, a síce funguje appka aj v slovenskom jazyku ale napr gps je len hongkong, uloženie nejakých čísel sa tiež nedalo🤨

suzanalove
21. sep 2022

@antonka prosím poraďte mi mám take hodinky a nejde mi vôbec SIM karta v nich všetko som urobila ako som mala kde môže byt ešte chyba?

antonka
autor
21. sep 2022

@suzanalove ahoj, treba dať simkartu do mobilu a zrušiť pinkod mne vtedy išla ale hodinky okrem volania a jednej hry nefungujú. Sms nejde, gps nejde a keď fotku tak urobí jednu

lenka1993
21. sep 2022

Zienky my do nej nevieme dať kontakty. Manžel to cez pc nejako skúšal ale vôbec to nejde.

antonka
autor
22. sep 2022

@lenka1993 to nejde ani nám, tie hodinky sú proste Čína, chystám sa kúpiť drahšie a nejakú normálnu znznačku, malý ich poriadne ani nepoužíva a za jeden deň sú vybité

vivien1990
12. nov 2023

@antonka ahoj prosím ťa a keď z nich voláte počuješ ho dobre alebo slabo ??

antonka
autor
13. nov 2023

@vivien1990 ahoj, no niekedy to seká nie je to úplne čistý signál musí hovoriť priamo do nich