icon
dilino
4. sep 2022

A dobré urobila načo mala trúbiť do sveta že je tehotná. Dva krát si prešla obrovským peklom na zemi. Chcela mať kľud novinári by ju vždy obťažovali. Určite ked jej dve detičky zomreli bolo pre ňu celé tehotenstvo asi aj zložite. Ma aj cukrovku chcela mať kľud. A je to obrovské prekvapenie s celého srdca jej to želám a veľmi som sa potešila. Nech sú zdraví a šťastný.

liusa82
4. sep 2022

No ja ju skôr obdivujem že sa nebála ako to dopadne aj do tretice.Ale určite jej niečo nahováralo nech to ešte skúšajú že raz sa to zlomiť musí

pribinak
autor
4. sep 2022

Ja ju tiež obdivujem, to čo prežila je strasne, ale dočkala sa. V tichosti a pokore.,
Celej rodinke všetko dobre ❤️

kristiii
4. sep 2022

Myslím si, že takéto články a správy sa čítajú s úprimnou radosťou a možno aj slzou na krajíčku. Nie ako keď na človeka všade vždy v kuse vyskakuje Plačková či twinsky (nie že by im človek nedoprial zdravé detičky, len nepotreboval počuť o každom ich prde počas tehotenstva)

selest
4. sep 2022

Prajem jej to z celeho srdca, nech su stastne a zdrave. Presla si peklom..

simona20201309
4. sep 2022

Úžasné!!!!! Priznám sa, veľmi som to vtedy s ňou prežívala. V tom čase som si prešla MA, ale prísť o narodené dieťa musí byť nepredstavitelna a neporovnatelna bolesť.
Ďakujem autorke za túto informáciu. Krásny zaver dnešného dňa ❤😍😍😍😍✌👏👏👏❤

simona20201309
4. sep 2022

@pribinak jaj tebe ďakujem 😃
Témy sú skoro vždy anonymné, tak nejak automaticky som ani neriešila autora. Ďakujem ešte raz sa skvelú správu 😘🌹

pribinak
autor
4. sep 2022

@simona20201309 😊😊😊