Dieťa ponechané v aute v Nitre
Myslím to o tom chlapcovi v aute nechanom
Ja by som sa s tým chlapom asi rozviedla keby toto urobí dieťaťu
nechapem
@balerina2025 Tak si asi nezachytila, chlap mal v aute dve deti - s mladsim 7rocnym chalanom sa pohadal, tak ho nechal v upeku v aute, s dievcatom odisiel na nakup. Chore, neviem, ci by som s nim zostala po tomto.
ja správy nesledujem, takže tiež som o to nepočula; ale tu som o tom našla
Preboha 😰. Pri tom "chlapovi-otcovi" by rozvod/rozchod jeho najmenší problém 🤬😡.
Nie s takým chlapom by som neostala. Necítila by som sa bezpečne. Myslím, že ja by som sa snažila aj vybaviť zákaz priblíženia otca k deťom. Toto je vážne ublíženie na zdraví. Mne vadí, keď manzel silnejšie v nervoch schyti dieťa a vyskakujem z koze. Toto by bol absolútny koniec….
aha prepac NIE KAZDA VYSI NA INTERNETE
Ja by som ho asi zabila!
@balerina2025 nechápem tvoj koment nikto ti nič zle nenapísal..
Nie s takým chlapom by som neostala. Necítila by som sa bezpečne. Myslím, že ja by som sa snažila aj vybaviť zákaz priblíženia otca k deťom. Toto je vážne ublíženie na zdraví. Mne vadí, keď manzel silnejšie v nervoch schyti dieťa a vyskakujem z koze. Toto by bol absolútny koniec….
@javiemneviem presne
zE SOM NAPRIKLAD necitala spravy?
Neverím, že existuje niekto, kto ešte nezachytil prípady "uvarených" detí v aute. Drvivá včšina z nich sú prípady neúmyselneho zabitia a je celkom dobre popísané, ako sa to môže stať prakticky každému, preto o tom médiá na celom svete intenzívne informovali. Tatko tu o tom iste počul tiež a nechá tam dieťa vedome? Viem si predstaviť, že človek nechá sedemročného v aute, otvorí okno a vybehne na desať minút do obchodu, ak dieťa do tej doby normálne viedol k samostatnosti. Ale ak ho otec zamkol a odišiel, je to psychopat.
@balerina2025 ked uz tak VISIET
Nieco strasne pre mna. Ten chalan je vo veku kedy otec by mal byt jeho hrdina.... takto si akurat vybudoval nenavist ☹
Nechcem si ani pomysliet co je v hlave a v dusicke toho chlapca. 😭
@balerina2025 ked uz tak VISIET
@terina25 NECHAPEM ale mam dost svojho a podla toho co citam, spravy pozerat nebudem
To nie je otec, ale psychopat....u mňa by to bol koniec vzťahu. Fuj, taký človek čo je tohto schopný 👎👎👎👎🤮
Tiež som sa to dozvedela iba tu,ale stretnúť ho, neovládla by som sa (a to nie som mama). To bol úmysel,nie nedbalosť,v niektorých krajinách by "visel". Bože,veď toto normálny človek neurobí ani psovi (nechcem to porovnávať). Ale za mňa tie tresty",oko za oko-zub za zub" by som schvaľovala.
Tiež som sa to dozvedela iba tu,ale stretnúť ho, neovládla by som sa (a to nie som mama). To bol úmysel,nie nedbalosť,v niektorých krajinách by "visel". Bože,veď toto normálny človek neurobí ani psovi (nechcem to porovnávať). Ale za mňa tie tresty",oko za oko-zub za zub" by som schvaľovala.
@zuzanita1609 si moze ze je otec tak moze vsetko. Toot je ohrozenie na zdravi a zivote maloleteho. Ja dufam ze to neostane len tak....
Aj zamknuté auto sa dá zvnútra otvorit. To 7 ročne dieťa nevie stlačiť kľučku?
@janai1 možno tam bola zapnutá detská poistka, tak zvnútra neotvorí
@balerina2025 Tak si asi nezachytila, chlap mal v aute dve deti - s mladsim 7rocnym chalanom sa pohadal, tak ho nechal v upeku v aute, s dievcatom odisiel na nakup. Chore, neviem, ci by som s nim zostala po tomto.
@standusina chore :( beriem necitam vsetko
@balerina2025 uplne od veci e este aj vulgarny komentar. Po zime a nic moc jari je normalne ze sa ludia tesia na tepl letne dni a to nema nic s spolocne tym ze nejaky muz uplne zlyhal ako otec. Chuda chlapec, bohvie co sa v tej rodine deje za zatvorenymi dverami
hrozne je na tom to ze on ho tam nechal vedome
ja by som trvala na tom aby bud podstupil liecbu u psychologa a psychiatra na zvladanie hnevu alebo rozvod
"Vonku bolo 35 stupňov, auto nechal na slnku. Všimla som si ho a okamžite som prišla k autu, kde bol, bol celý rozpálený a zúfalý, komunikoval a povedal mi, že je tam už dlho. Auto bolo úplne uzamknuté aj okná boli na elektrické ovládanie. Nedalo sa zvnútra otvoriť," opísala čo sa stalo.
"Jeho otec sa vrátil k autu približne po polhodine, po tom, čo už bol chlapec vonku. Ešte začal škaredo nadávať, že chlapec ho nahneval. Povedala som mu, že chlapec bol v aute skoro hodinu a odpovedal mi 'povedzte to tým ľuďom pri pokladni
Aj zamknuté auto sa dá zvnútra otvorit. To 7 ročne dieťa nevie stlačiť kľučku?
@janai1 nedalo sa zvuntra otvorit pozri vyssie som ti nakopirovala svedectvo
"Vonku bolo 35 stupňov, auto nechal na slnku. Všimla som si ho a okamžite som prišla k autu, kde bol, bol celý rozpálený a zúfalý, komunikoval a povedal mi, že je tam už dlho. Auto bolo úplne uzamknuté aj okná boli na elektrické ovládanie. Nedalo sa zvnútra otvoriť," opísala čo sa stalo.
"Jeho otec sa vrátil k autu približne po polhodine, po tom, čo už bol chlapec vonku. Ešte začal škaredo nadávať, že chlapec ho nahneval. Povedala som mu, že chlapec bol v aute skoro hodinu a odpovedal mi 'povedzte to tým ľuďom pri pokladni
@mamina7070 bože chudák malý normálne by som ho dala na súd veď to je vedomé ublíženie na zdraví
@balerina2025 uplne od veci e este aj vulgarny komentar. Po zime a nic moc jari je normalne ze sa ludia tesia na tepl letne dni a to nema nic s spolocne tym ze nejaky muz uplne zlyhal ako otec. Chuda chlapec, bohvie co sa v tej rodine deje za zatvorenymi dverami
@vler mrzi ma ale su take rizika a prave v teple ludom velmi prepina. to neznamena ze mi je to nie luto, samozrejme ze je mi to luto...
ja take spravy ani nemozem pozerat ale stake som nazoru ze sa z tepla nikdy nebudem tesit.
horko je zataz pre prirodu aj ludi.

nechapem