Dieťa v sne
Ahojte zienky, neviem ako si mam vylozit ale stale cely tyzden sa mi sniva ten isty sen, ze sa mi narodi dieta konkretne dievca. Mevidim samotny porod ale iba novorodenca. Na internete som nenasla nic konkretne. Stalo sa to uz niektorej?
Ak sa sniva dieťa, znamena to starosti.
so snami mám bohaté skúsenosti...
malé dieťa - protiveň
ale... mne sa raz snívalo že som prišla domov s malým bábom na rukách. Vítala ma mama.
O niekoľko dní som si na sen spomenula a porozprávala som to manželovi. Mali sme už 3 deti, takže obaja sme povedali že žiadne dieťa nechceme ani keby bolo zo zlata a tým sne na túto tému skončili... o pár týždňov mi lekárka oznámila že som v 10 tt...
@kvetinka1797 praveze tehotna nie som, teda o tom neviem, pozerala som na imternete a tam som nasla rozne vyklady, len stale dokola uz niekolko dni ten isty sen🤷♀️
@adminka11 mne sa ako pubiske snivali, ze som u babky v obyvacke rodila chlapca a radioa mi vnucka jej susedy, ktora uz dieta mala, resp.chlapca a dievca. Moje prve dieta je chlapec 🙂. Druhe dievca. Ale .nepripisovala som tomu ziaden vyznam. Mne sa o detoch (aj o mojich ) dost casto snivalo, aj sniva.. ale ze som rodila, to len raz. Ze dieta v sne su starosti? No .kazdy ma nejake bez ohladu na sen..

@adminka11 ked si tehotna, tak je normalne ze mas sny s detmi.. ked niesi tehotna, znamena to pletky, ohovaranie.. u nas sa tak hovori 😁