Diskutujte s rozumom: Odvráťte sa od neželaných tém
Pár dní tu sledujem niekoľko diskusií a všade, kde sa spomenie niečo o sexe, či nevere, praktikách, vždy tie isté mená. To nemáme doma deti, manželov, manželky? Keby niečo k téme. Ale sa odbavujete jeden s druhým. Keby to bolo aspoň k téme, ale vaše komentáre sa stávajú až nechutnými. Neviem, či to niekoho zaujíma, mne je z toho zle.
Však je 50%tná rozvodovosť ako čo čakáš? Keď tu alkohol spája ľudí miesto ich osobnosti.
To sa az tak nudis, ze musis zakladat anonymne diskusie, aby sme nevideli, ze si v kazdej diskusii?
@bennn nemyslím si že ich spája alkohol. Skôr sú zakomplexované a myslia si, že keď sa budú tváriť ako sexuálne bohyne, čo sa odbavujú s uhorkou, budú zaujímavé.
Už se perou velebnosti? 😂
🍿🍿🍿
Jáj, uhorka ti zarezonovala? Nikto sa tu na nič netvári, robíme si srandu. Skús to aj ty, je to fajn. Len pre istotu: mám na mysli robiť si srandu, brať život s humorom. Nie to s tou uhorkou. 😝
@h2 ja chápem, že je to sranda, ale je to už trošku moc čítať vás skoro v každej diskusii
Ale veď nečítaj. Tá diskusia bola o tom, ako má autorka orálne uspokojiť muža a mala tuším, ak sa nemýlim, 7 strán. Keď ťa to nezaujíma, načo to čítaš?
@h2 aj teplý banán môže byť sranda, ale v súkromí.
@h2 no práve, o oralnom uspokojení, nie o plieskani si ho o čelo a neviem čo ešte. 🙈
Veľmi ti vadí, že som ti na správu o 23:37 neodpísala, keď si ma znovu oslovila? Ale ja už nemám k tomu čo dodať, než to, čo už som napísala predtým: Nečítaj to. 🤷🏻♀️
@fido69 nepotrebujem mužské údy, nie som promiskuitna, zlatko. Ani nepotrebujem vedieť, ako sa to plieska o čelo 🤣 niekedy len tak čítam a nestačím sa diviť čo vo vás je.
@viestta si hladná? Čideš sadiť a nevieš akú odrodu?
@viestta https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/ako-uspokojit-partnera-aj-pocas-plodnych-dni/
Ale s tou uhorkou nadväzujeme na jednu staršiu diskusiu. 😁
Nie, vybili sa baterky, tak sa chcem navnadit
@fido69 manželka je asi veľmi šťastná, keď si taky celý deň nadržaný a namiesto toho, aby si jej nahradil uhorku, radšej jej kúpiš zásoby, aby si ty mohol písať tu 🤣

Tak sa namiesto čítania venuj deťom a manželovi, alebo choď spať. 🤷🏻♀️