Dnes ma pobavili traja chlapi v reťazci
s mechmi vratných obalov v retazci xxx. Prišli, zaklali, odišli, jeden si aj kopol do jalovej masinky s nápisom Mimo prevádzky. 💦
Kde mohla byť podľa vás chyba?.
Mne napadla taka príčina, ze xxx vypláca zákazníkom obaly zo svojho a stat/mzp/fond to potom prepláca a prepláca neskoro, čím ide obchod veľa do minusu. Vy co myslite?
no obvykle to nestíhajú vyberať.....ono stačí pár takýchto zákazníkov a treba to vybrať a dať nové vrece na obaly.....tie predavačky to robia niekoľkokrát denne,a nemajú za to ani cent naviac....pre nich zbytočná robota a len sa s tým narobia, takže ani sa s výmenou neponáhľajú....vždy keď idú vybrať plné vrece, musia to celé vyumývať lebo je to zalepené a s tým veľkým vrecom sa naťahujú až do skladu....
Chyba bola ze si sa mlčky prizerala. Mala si ho slušne upozorniť ze miesto kopania mal ísť dnu a prvej predavačke oznámiť nefunkčnosť stroja. Takže čo ťa vlastne pobavilo???
A na aku chybu sa pytas? Na to, ze sa dotycni nevedeli spravat? Ci na to, ze namiesto toho, aby si ich upozornila, tak o tom zalozis anonymnu diskusiu? Ci naozaj sa pytas, preco bola masinka mimo prevadzku?
@lamonita jeziiis, prepáčte, mala som volať rovno Budajovi🙆♀️
no lol, to su mi konspiracie. napisem ti tu jedno tajomstvo: tie masinky maju zasobniky, ktore ked sa naplnia, tak stroj je automaticky mimo prevadzky, do doby, kym ho zamestnanci nevyprazdnia, co trva realne naozaj dost dlho. ci vlastne neviem co si chcela tymto prispevkom povedat
Do jednoty sa už ani nesnažím chodiť, lebo majú malý zásobník. Je to síce "nespravodlivé" voči Lidl, ale väčšinou chodím s našou zbierkou tam, lebo majú 2 automaty a až na jednu výnimočnú skúsenosť sú funkčné...
Sice chcela byt sarkasticky vtipna, ale nakoniec sa dokonca nieco nove dozvedela.
Takze je zas o nieco mudrejsia a pokornejsia.
Mašinka už mohla byť plná.
Ja ťa chápem, tiež by som sa zasmiala😀

že sa tá jalová mašinka pokazila napr. ?