Do koľkej je dnes otvorený Lidl?
Jaj a zabudol som ak by ste sa zajtra pytali je ZAVRETE.
Ach, ľudia, i tie predavačky majú svoje rodiny a občas chcú byť asi s nimi....
@hyta aj policajti, hasiči, záchranári, lekári. .. veľa ľudí musí byť v práci rovnako ako predavačky
@hyta akurat ze dnes je normalny pracovny den, akurat su otvaracie hodiny obchodov skratene
@zara0201 🤣🤣🤣
@hyta myslim, ze predavacky nerozhoduju o tom, kedy budu mat otvorene, pokial samy nie su majitelkami obchodu.
Btw, ak by dnes nebola sobota, vacsina z nas by si musela vziat dovolenku, pretoze Silvester je pracovny den ako kazdy iny.
@hyta ale to nezavisi od predavaciek, dokedy je otvorene. Proste je dnes do 17:00, tak bude za pokladnou do 17:00, aj keby si vsetci do nohy dnes stihli vsetko nakupit do 12:00.
@hyta a ja som predavacka. Ked nemame volno cez vikend, tak ho mame cez tyzden. Robime normalne 8h, popripade aj menej..A ked uz robime vikendy, mame aspon priplatky. By ma zaujimalo,.kedy uz prestanu ludia komentovat pracovny cas predavaciek ked sa do toho prd rozumeju. Nazor ale maj kludne len naco stale komentovat, ako mame byt doma s rodinami. Ved sme, nepracujeme 24/7 ..moj manzel pracuje vo fabrike a si predstav, ze pracuju aj sviatky a tu sme.

Zelam vsetkym do noveho roka, aby sa naucili pouzivat google ;)