Dobrý krém na ruky
Ahojte baby, neviete o nejakom dobrom kreme na ruky? Celorocne mam zacervenale okolie nechtov, kazdy vecer kremujem, ale stale mam suche ruky a velmi citlive, dost casto sa mi robia zadery. Najlepsie by bolo keby to bolo dajme tomu nieco protizapalove co sa da dostat bud normalne v drogerii alebo lekarni. Poznate nieco take? 🙂
Neutrogena alebo naša indulona s nechtikom. Ja teda používam krém od Lush, ale ten sa dá kúpiť len vo Viedni. Alebo aj krém na ruky od JUST je fajn.
Kerasal, volnopredajna mast na velmi suchu pokozku, uzasny na suche paty aj na ruky. Otec mal strasne suche kolena, az skoro ako keby zrohovatela koza, a toto jedine mu pomohlo.
Dufam ze pomoze aj Vam!😉
Mne nezabrala ani neutrogena, ani indulona a poskusala som kopec kremov, az som skusila flexitol
A ten mi sadol
taktiez partner ma alergiu na chlad a tomu tiez pomaha flexitol
@elisimek Môj muž používal Neutrogenu, ale už to nie je to čo bývalo, buď sa zmenila receptúra alebo mu je to už slabé. On máva v zime hrozné ruky, celé popraskané, suché. Dlane, hánky všetko.. Teraz sme skúsili KAMEDIS Topic skin krém na tvár a telo a nevie si vynachváliť. Používame ho celá rodina lebo je to vhodné od narodenia, čiže jednoducho povedané používame ho všetci a na všetko :D
@mimachicha ahoj, ja som z Nitry a majú ho tu v kamennej predajni Centrum zdravia ale dá sa to objednať cez internet https://www.collagen-placenta.eu/sk/16/4/topic-... a asi aj v lekárňach by ti to vedeli objednať.

@elisimek ja mam dobrú skúsenosť s krémom neutrogena.staci máličko,ni je veľmi mastný, rýchlo sa vstrebáva a ma aj hojivé účinky.alebo skúste na zadery balzam na pery potrieť na noc.