icon

Domáce farbenie obočia a mihalníc

sophie148
28. aug 2017

Baby, máte niektorá skúsenosti s farbením obočka doma? Ja som do teraz používala obyčajnú z dm ale chcela by som vyskúšať niečo nové, a pokúsiť sa aj mihalnice, na nete je kopa produktov, nejaké rady? RefectoCil ? vraj sú to dosť agresívne farby :/

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 ja si bežne farbím hennou obočie, mihalnice nie.ale dala som si vytetovať a mám na 2-3 roky pokoj...l

sophie148
autor
28. aug 2017

Mám aj ja vytetované, ale výsledok nieje ani z ďaleka taký ako som očakávala, takže farbím ďalej, áno áno hennu mám len chcela by som vyskúsať mihalnice ale na tie sa hennu neopovážim :/

hanama1
28. aug 2017

Farbila som si Refectocilom a pod. a dopadlo to tak že mam alergiu a vypadalo mi kopec obocia, takze sa mozem rozlucit s farbenim navzdy. Aj vytetovane som mala ale to ako keby som ani nemala, lebo mi to vytlacilo farbu - ta alergia

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 tak mne tetované obočko drží perfektne, no potom ak si farbíš vlasy tak kúsok tej farby daj na obočie, kamoška to tak robí...

sophie148
autor
28. aug 2017

@hanama1 a neskúšali ste pred farbením nejaký "kožný test" ? teda niečo podobné akopri farbách na vlasy?

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 ja mám psoriázu a takéto veci robiť nemôžem,ale mám veľa kamošiek čo vyskúšali hociaké značky a v pohode, zatiaľ ani jedna nemala žiadnu alergickú reakciu

sophie148
autor
28. aug 2017

aha, ale teda nič iné okrem henny si neskúšala ? či vlastne asi pre istotu..

hanama1
28. aug 2017

@sophie148 Ono to bolo tak, že 30x mi od tej farby nič nebolo, zrazu som mala mozno oslabenú imunitu a na 31.krát mi vyskočila alergia. Nechcelo sa mi pred kazdym pouzitim robit test. To iba v pripade novej farby ale ja som pouzivala len tu jednu.

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 ešte kedysi dávno SWISS O´PAR, myslím, žeto bolo v DM drogerie, za 6 eur...potom taký poľský bola to taká veľká 75ml tuba,ale neviem ako sa to volalo a ešte delia color cream...ale aj tak po nafarbení som si ešte dokresľovala ceruzkou, klasickou hnedou alebo orieškovou od Rimmel

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 a ešte existuje neaký zlupovací gél na farbenie obočia, to som chcela vyskúšať...

sophie148
autor
28. aug 2017

@hanama1, môže byť :/ ale to sa môže stať aj pri farbách na vlasy bohužiaľ , ja som nepríklad nikdy nemala problém s palete farbami ale teraz po porode ani farba dobre nechytila aj celkovo mám vlasy zničené, ale tak asi predsa len vyskúšam ten refectocil 🙂

sophie148
autor
28. aug 2017

@bale1rinka predavajú to baby na eshopoch ale vacsina je kupovaná z ali a potom predávaná tu za desať krát takú cenu :/ možno za skúšku stojí ale mzslím si že výsledok je ako po henne, teda žechlpky sú nafarbené ale desať dní ale koža max dva tri

bale1rinka
28. aug 2017

@sophie148 neumývať obočko vodou 🙂 pozerám na fotku, že ty máš ešte celkom tmavé narozdiel od môjho blond...takže veľa šťastia...

helena1982
28. aug 2017

vies co ja by som to asi s nicim inym ako hennou asi ani neriskovala, lebo fakt mozes mat na to nejaku nepeknu reakciu, hlavne ked si chces farbit aj mihalnice, to je podla mna dost take citlive miesto.. a ako si si dvala tetovat obocie? ako jeden kus alebo normalne aby to vyzeralo, ze tam mas chlpky?

tabakmirka
28. aug 2017

Joj no to na mihálnice asi nič iné ako hennu alebo potom do kozmetického salónu, to je také háklivé na všetko a vlastne aj obočie, ja som videla kopec obrázkov kde to domáce farbenie nejakou chémiou vôbec nedopadlo dobre. Radšej neriskuj 🙂

lasina
28. aug 2017

Používam reflectocil.a je super,podľa mňa najlepšia farba

gabona1
28. aug 2017

Ahojte, ja si tiez farbim obocko doma, tiez pouzivan reflextocil hnedu farbu, velmi dobre to nafarbi a mam dva tyzdne pokoj.

sophie148
autor
3. sep 2017

vyskúšam teda reflectocil na mihalnice, uvidím, snád ked pojdem podla návodu nič nepokazím
@tabakmirka myslíš henu ktorú dávam na obočko dať aj na mihalnice ? možem mať otvorené oko pri aplikácii ? teda že nanessiem ako špirálou, neviem si predstaviť že by som to zverila niekomu inému do rúk
@helena1982 asi pred troma rokmi tuším tou takou čiarkovanou metódou, micropigment, prakticky bezbolestne alemala som ísť na pretetovanie kde som už ebola, chlpky mám ale aj "nakreslené ciarocky" zase vraj to treba každých pár rokov prerabať lebbo farba vybledne

tabakmirka
4. dec 2017

@sophie148 Áno, takú myslím, nie nie, zatvorené, ono ja keď som si kúpila hennu v obchode, tak v nej boli také papieriky, čo som si vložila pod oko a zavrela a mihalnice natrela 😉

matrioska86
4. dec 2017

ja si doma farbim obocie sama. kupila som si hennu zo 101 drogerie, ale vydrzi mi to tak 3 dni a potom musim nanovo nafarbit. mihalnice som este neskusala.

sofkabarbie
28. jan 2022

Ahojte, rada by som sa opytala po par rokoch, aku hennu na obocie pouzivate aby vydrzala na kozi dlhsie nie iba par dni 🙂 vopred dakujem 🙂