Doručenie balíka z Ameriky
Dobrý deň, pred mesiacom som si objednal jednu vec z Ameriky a prepravu ma na starosti usps. Naposledy som dostal email že je to na ceste do ďalšieho skladu, bolo to 26 mája a odvtedy nič. Je to normálne že to tak dlho trvá? Poprípade viem sa niekoho obrátiť kto by mi vedel pomôcť? Ďakujem
@cinda555 ako myslíš poštu? Neviem či to vôbec je na sk.
Mne z belgicka ups trvalo dorucenie vyse tyzdna a bez akejkolvek info od nich a na SK to dorucilo SPS. Sledovacie cislo mas tak by si mal vediet najst stav veci
@sasanka605 áno mám ale posledná správa je že in tranzit to the next facility a prišlo mi to 26 mája, odvtedy nič žiadna zmena o stave
@samuel_papez Slovenskú poštu
@cinda555 ja to mám poslane z Ameriky, dopravca je usps, nie Slovenska pošta
@samuel_papez No nič, mám aspoň nejaký nárok na vrátenie peňazí alebo niečo?
@samuel_papez a kde to je podla sledovacieho cisla? co udava obchodnik, kedy ti to malo prist? ak je to dlhsie, ako udava, tak mu napis, ze ti to neprislo, mali by ti to poslat este raz alebo vratit platbu
@samuel_papez Ja objednavam uz roky z USA detom topanky. Dorucenie trva vzdy 3-4 tyzdne.
@kiwi3 6 až 18 pracovných dni 🙂)))) čakám mesiac
@kiwi3 a podľa sledovacieho čísla to bolo naposledy v Chicagu a 26 mája to bolo na ceste inde ale to už neviem kam
@samuel_papez prišlo ti to nakoniec? práve mám rovnakú situáciu preto sa pýtam poprípade ak nie ako si to vyriešil
@jbenko ahoj, ja som sa s tovarom už vtedy navždy rozlucil, ale napokon mi prišiel o mesiac na to, v juli :D tuším to stalo niekde na hranici alebo na slovenskej pošte.

@samuel_papez skús poštu a už je to dlho