icon

Doručenie balíka z Ameriky

samuel_papez
13. jún 2021

Dobrý deň, pred mesiacom som si objednal jednu vec z Ameriky a prepravu ma na starosti usps. Naposledy som dostal email že je to na ceste do ďalšieho skladu, bolo to 26 mája a odvtedy nič. Je to normálne že to tak dlho trvá? Poprípade viem sa niekoho obrátiť kto by mi vedel pomôcť? Ďakujem

cinda555
13. jún 2021

@samuel_papez skús poštu a už je to dlho

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@cinda555 ako myslíš poštu? Neviem či to vôbec je na sk.

ivkazba
14. jún 2021

@cinda555 ak dopravca aj ups, tak pošta jej s tým neporadí.

sasanka605
14. jún 2021

Mne z belgicka ups trvalo dorucenie vyse tyzdna a bez akejkolvek info od nich a na SK to dorucilo SPS. Sledovacie cislo mas tak by si mal vediet najst stav veci

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@sasanka605 áno mám ale posledná správa je že in tranzit to the next facility a prišlo mi to 26 mája, odvtedy nič žiadna zmena o stave

cinda555
14. jún 2021

@samuel_papez Slovenskú poštu

cinda555
14. jún 2021

@ivkazba nemá prepravcu UPS ale USPS a to je iná spoločnosť

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@cinda555 ja to mám poslane z Ameriky, dopravca je usps, nie Slovenska pošta

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@samuel_papez No nič, mám aspoň nejaký nárok na vrátenie peňazí alebo niečo?

kiwi3
14. jún 2021

@samuel_papez a kde to je podla sledovacieho cisla? co udava obchodnik, kedy ti to malo prist? ak je to dlhsie, ako udava, tak mu napis, ze ti to neprislo, mali by ti to poslat este raz alebo vratit platbu

yanni
14. jún 2021

@samuel_papez Ja objednavam uz roky z USA detom topanky. Dorucenie trva vzdy 3-4 tyzdne.

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@kiwi3 6 až 18 pracovných dni 🙂)))) čakám mesiac

samuel_papez
autor
14. jún 2021

@kiwi3 a podľa sledovacieho čísla to bolo naposledy v Chicagu a 26 mája to bolo na ceste inde ale to už neviem kam

jbenko
5. dec 2023

@samuel_papez prišlo ti to nakoniec? práve mám rovnakú situáciu preto sa pýtam poprípade ak nie ako si to vyriešil

samuel_papez
autor
5. dec 2023

@jbenko ahoj, ja som sa s tovarom už vtedy navždy rozlucil, ale napokon mi prišiel o mesiac na to, v juli :D tuším to stalo niekde na hranici alebo na slovenskej pošte.