icon

Doručovanie cez easypack24

lubikan
22. mar 2013

Poznate prosim "toto" ??
http://www.easypack24.sk/

vyhovovalo by mi,keby som si mohla balicky vyzdvihnut prostrednictvom tohto zariadenia..len neviem,ze ked ja budem chciet poslat balicek,ci mozem cez toto zariadenie

sissy27
22. mar 2013

@lubikan vyzerá to dobre, ale myslím, že to ešte nie je v prevádzke... dá sa aj posielať, podmienkou je, aby príjemca mal niekde v dosahu tieto schránky,resp. aby sa mu chcelo cestovať, veď preštuduj stránku 😉 reálne to bude asi vo väčších mestách, ak niekto z malej dedinky bude mať cestovať kvôli vyzdvihnutiu 30km hore dole do najbližšieho mesta, tak asi uprednostní poštu, ale ak to bude mať úspech, tak časom hádam pribudnú...

lubikan
autor
22. mar 2013

@sissy27 uz som prestudovala,cize,prijemca aj odosielatel tam musia byt "zaregistrovani" a mat kazdy svoj kod...takze ked by som si chcela s tebou urobit obchod,musim sa ta spytat,ci to mas v okoli,ten balikomat...ale poplatok neviem

sissy27
22. mar 2013

@lubikan presne tak... poplatok nevieš, lebo cenník ešte nemajú zverejnený, rovnako ako ja obchodné podmienky a ďalšie veci sú v štádiu prípravy (dole na stránke) a nie je možné sa zatiaľ ani zaregistrovať - takže predpokladám, že to celé ešte nie je v prevádzke... 😉 ale mám kúsok od domu tie schránky, tak už som to študovala dávnejšie, dúfam, že budú slušnou konkurenciou slovenskej pošty, ktorá ma zas a opäť vytáča do nepríčetna, lebo kuriér tvrdí, že on balík odovzdal na pošte a pošta tvrdí, že balík je u kuriéra - a to ani nehovorím o tom, že pravidelne musí vyjsť iniciatíva z mojej strany a musím po balíku pátrať 😠

lubikan
autor
22. mar 2013

@sissy27 ved toto,ja mam na poste platenu sluzbu "postbox"...cize vsetku postu mi ukladaju na poste (nie p.o.box),ale tam pri okienku....nechodi mi domov...a raz za cas si to chodim vyzdvihovat...a stalo sa mi,ze som si sla pre dobierku,a ta mi nebola odovzdana,pretoze bola u postoveho kuriera..cize kurier ma hladal na adrese,kde uz nebyvam...ak by mi to ti cudzi ludia prebrali,koniec...

lubikan
autor
22. mar 2013

@sissy27 tiez to mam kustik od domu..a nikto by na poste nevedel,co a od koho mi chodi...cize klebetne postarky by dostali po nose 😀

sissy27
22. mar 2013

@lubikan no poštárky som u nás nikdy neriešila, myslím, že na našej pošte majú toľko roboty, že nemajú čas sa ani zaoberať takýmito somarinami 😅 a zas musím uznať, že na poštu mám predsa len o niečo bližšie ako k týmto schránkam, mne by sa pozdávala možnosť, že nemusím čakať, kým poštárka s mojim balíkom obehne tri krát slovensko, kým mi láskavo hodí papier do schránky, že na druhý deň si ho môžem ísť vyzdvihnúť 😝 že proste príde mi oznam a ja v tom momente si môžem ísť pre zásielku...