icon

Dostanem pokutu od mestskej polície za zlý manéver?

30. júl 2025

Dobey den prisla mi foto prvy x v zivote kde ma mests.policia vyziva na prejednanie priestupku ze som zle odbocila , no ta znacka je vraj novo daná. Nevedeli sme. O nej. O to nejde, len chcem vediet ci ma caka pokuta ozaj ci si mam maminy prichystat 150. Je to odbocenie ziadne zle zaparkované. Alebo je to nejake upozornenie dakujem stalo sa vam take ze vam domov posllai list?

madeincssr
30. júl 2025

@anonym_autor klud. Chod na to prejednanie, bud normalna, zdvorila, priznaj si chybu a to su tam tiez ludia. Pravdepodobne ti daju najmensiu moznu pokutu, ak vobec (prvy krat mozno dohovorom).

melanta
30. júl 2025

Hlavne neargumentuj tým, že si o tej značke nevedela. Ty nemusíš vedieť, kde aké značky sú. Ty máš sledovať cestu a značenia, aj tú, po ktorej chodíš každý deň niekoľko rokov. Mala si ju vidieť. Ani tým, že to je iba zlé odbočenie. Porušila si vyhlášku, pretože si nesledovala cestu a značky. Takže choď, buď slušná, priznaj chybu. Stáva sa. Upozornia ťa, alebo ti dajú pokutu pár eur, nevidím dôvod prečo rovno 150 eur. Mnohí sme zažili pokutu a sme tu. Za to sa nestriela.

any3108
30. júl 2025

@anonym_autor slušne situaciu vysvetli,argumentuj tým, že je to tvoj.prvy priestupok (ak je to tak) a žiadaj napomenutie (to sa nemôže kumulovať s pokutou)

autor
30. júl 2025
@melanta

Hlavne neargumentuj tým, že si o tej značke nevedela. Ty nemusíš vedieť, kde aké značky sú. Ty máš sledovať cestu a značenia, aj tú, po ktorej chodíš každý deň niekoľko rokov. Mala si ju vidieť. Ani tým, že to je iba zlé odbočenie. Porušila si vyhlášku, pretože si nesledovala cestu a značky. Takže choď, buď slušná, priznaj chybu. Stáva sa. Upozornia ťa, alebo ti dajú pokutu pár eur, nevidím dôvod prečo rovno 150 eur. Mnohí sme zažili pokutu a sme tu. Za to sa nestriela.

@melanta nevedela som o nej ale na obrazku som to zbadala, ta znacka zistila som ze je tam nová nielollo mesiacov je tam :/ no idem tam dakujem. Ved stava sa posielaju fotky. Len som sa naplasila ach strasne to vyzera nikdy sa mi nic nestalo

melanta
30. júl 2025

Nič si z toho nerob, ja som dávno dávno vošla do jednosmerky. Chodila som tadiaľ denne niekoľko mesiacov, deň predtým tam jednosmerka nebola a zrazu bum, urobili v celej časti lokality jednosmerky. Sme ľudia, nikomu sa nič nestalo, to jediné je podstatné. A máš ponaučenie, že nemôžeme sa spoliehať na to, že dnes je všetko tak, ako bolo včera. 😉

sisska96
30. júl 2025
@anonym_autor

@melanta nevedela som o nej ale na obrazku som to zbadala, ta znacka zistila som ze je tam nová nielollo mesiacov je tam :/ no idem tam dakujem. Ved stava sa posielaju fotky. Len som sa naplasila ach strasne to vyzera nikdy sa mi nic nestalo

@anonym_autor ako nevieš pochopiť že nemožeš povedať že si o tom nevedela :D Však máš oči, musíš sledovať značky

anonym_4c8647
30. júl 2025

Na moje 30te narodeniny ma odtiahli a chceli mi dať pokutu 333 eur + odťah. Nakoniec mi dali 20 + odťah.

autor
30. júl 2025
@sisska96

@anonym_autor ako nevieš pochopiť že nemožeš povedať že si o tom nevedela :D Však máš oči, musíš sledovať značky

@sisska96 lebo ta znacka tam bola nedavno daná. Pridali ju tam a vela ludi o nej ze nevie uz som bola u nich. Vsetko ok . Máme pomenene odbocky na nervy som :D vsade dali jednosmerky to sa dochodci budu tesit hehe

sisska96
30. júl 2025
@anonym_autor

@sisska96 lebo ta znacka tam bola nedavno daná. Pridali ju tam a vela ludi o nej ze nevie uz som bola u nich. Vsetko ok . Máme pomenene odbocky na nervy som :D vsade dali jednosmerky to sa dochodci budu tesit hehe

@anonym_autor preto treba sledovať , nie iba chodiť zo zvyku

autor
30. júl 2025
@sisska96

@anonym_autor preto treba sledovať , nie iba chodiť zo zvyku

@sisska96 ano presne moja chyba. Zvyk je hrozny no.