Dostanete sledovacie číslo balíka od Toptrans?
Dobrý deň, dorucovali Vam prosím niekedy balík z toptrans? Zaujimalo by ma iba, či Vam prišla nejaká info o sledovaní balíka hneď keď ho firma odoslala alebo až v deň doručenia. Objednávali sme nejaké veci, firma mi potvrdila že doručenie dali na pondelok cez toptrans, ale neprišlo mi zatiaľ žiadne sledovacie číslo, tak teraz neviem či to v pondelok naozaj stihne prísť alebo nie.. ďakujem za skúsenosti.
@mk1111111111 pytala som hneď v piatok ráno keď mi potvrdili doručenie na pondelok, už mi neodpovedali. Keby som mala trasovacie číslo, tak to neriešim..
Tak to Ti nepovieme, nevieme, či skutočne poslali.
Mne príde len v to ráno sms s informáciou a cca o ktorej, číslo na vodiča a kódom.
@janagem keď Vam to dorucoval toptrans áno? presne toto som chcela vedieť, ďakujem 🙏
Jj. Už viackrát toptrans keď doručili tak mail nič, len ráno sms 🙂 rado sa stalo 🙂
posledná skúsenosť z tohto týždňa, balík odoslaný v utorok, v stredu mal prísť a nič, ostal medzi depami. V štvrtok o 10:40 mi prišla sms, že mi príde balík, žiadny čas kedy a tak. Išla som na nákup, kuriér volal, že už je blízko, takže ked to bolo zaplatené nechal mi to pred dverami. Teda nejaké sledovanie zásielky a informácie vopred sú pri tejto spoločnosti problém.
Pokia lviem, tak odosielatel musi zaplatit za odosielanie oznameni o doruceni. Posielal som nimi viac veci, vzdy som to platila zvlast. Aj mi dorucili niekolko zasielok, tak niektore mali aj cas uvedeny, niektore len datum.
@marsmykkok @janagem @viestta super, ďakujem za skúsenosti 🙂 takže je možné že to naozaj v pondelok príde, len zatiaľ neprišlo info. Vkladám do nich všetky svoje nádeje 😀
Prišiel ten balíček? 🙂
@janagem anoo
Tak to je super🥰
Ja ked odosielam tak vzdy poslem info mail prijimatelovi kde je uvedene aj cislo balika, kvoli trackingu..

veď pýtaj to číslo