icon

Dostanete sledovacie číslo balíka od Toptrans?

7. dec 2024

Dobrý deň, dorucovali Vam prosím niekedy balík z toptrans? Zaujimalo by ma iba, či Vam prišla nejaká info o sledovaní balíka hneď keď ho firma odoslala alebo až v deň doručenia. Objednávali sme nejaké veci, firma mi potvrdila že doručenie dali na pondelok cez toptrans, ale neprišlo mi zatiaľ žiadne sledovacie číslo, tak teraz neviem či to v pondelok naozaj stihne prísť alebo nie.. ďakujem za skúsenosti.

mk1111111111
7. dec 2024

veď pýtaj to číslo

autor
7. dec 2024

@mk1111111111 pytala som hneď v piatok ráno keď mi potvrdili doručenie na pondelok, už mi neodpovedali. Keby som mala trasovacie číslo, tak to neriešim..

mk1111111111
7. dec 2024

Tak to Ti nepovieme, nevieme, či skutočne poslali.

janagem
7. dec 2024

Mne príde len v to ráno sms s informáciou a cca o ktorej, číslo na vodiča a kódom.

autor
7. dec 2024

@janagem keď Vam to dorucoval toptrans áno? presne toto som chcela vedieť, ďakujem 🙏

janagem
7. dec 2024

Jj. Už viackrát toptrans keď doručili tak mail nič, len ráno sms 🙂 rado sa stalo 🙂

marsmykkok
7. dec 2024

posledná skúsenosť z tohto týždňa, balík odoslaný v utorok, v stredu mal prísť a nič, ostal medzi depami. V štvrtok o 10:40 mi prišla sms, že mi príde balík, žiadny čas kedy a tak. Išla som na nákup, kuriér volal, že už je blízko, takže ked to bolo zaplatené nechal mi to pred dverami. Teda nejaké sledovanie zásielky a informácie vopred sú pri tejto spoločnosti problém.

viestta
7. dec 2024

Pokia lviem, tak odosielatel musi zaplatit za odosielanie oznameni o doruceni. Posielal som nimi viac veci, vzdy som to platila zvlast. Aj mi dorucili niekolko zasielok, tak niektore mali aj cas uvedeny, niektore len datum.

autor
7. dec 2024

@marsmykkok @janagem @viestta super, ďakujem za skúsenosti 🙂 takže je možné že to naozaj v pondelok príde, len zatiaľ neprišlo info. Vkladám do nich všetky svoje nádeje 😀

janagem
9. dec 2024

Prišiel ten balíček? 🙂

autor
9. dec 2024

@janagem anoo

janagem
9. dec 2024

Tak to je super🥰

babydesire
10. dec 2024

Ja ked odosielam tak vzdy poslem info mail prijimatelovi kde je uvedene aj cislo balika, kvoli trackingu..