Dôvody negatívneho správania na diskusných fórach
Som tu registrovaná pár dní, no po jednej diskusii, kde som hľadala radu, som sa stretla len s odsudzovanim. Nehanbite sa? Chovate sa ako monštrum a nie ludia! A na Vianoce sa budete tváriť ako najlepšie stvorenia pod slnkom. Mnoho žien tu skutočne hľadá pomoc, radu, lebo bud sa hanbia pred blízkymi alebo chcú počuť názor niekoho, kto si niecim podobným snáď prišiel. Co z toho mate, že človeku nepomozete ale naopak, viac ho zneistite, zarmutite a zašlapete do zeme? Mne je niektorých z vás fakt ľúto 🙁
Ruším účet, nemienim toto zažívať. Chcem si v zdraví a pokoji užiť tehotenstvo.
Keď sa naučíš ignorovať niektoré nicky, bude Ti tu fajn. Mne tu párkrát ozaj dobre poradili. Na druhej strane s problémom sa zverujem skutočným priateľkám, nie cudzím ľuďom.
Ahojky,nemusíš rušiť účet,píšeš pod anonymom🙃
Prajem pekné Vianoce a tehuľkovanie 🎄☘️💝❣️
Ahoj,ja s tebou uplne suhlasim. Je to smutne,ze v niektorych debatach tak cloveku nalozia,ze mu je 100x horsie. Neviem ci niektorym robi dobre druhemu ublizit,zhodit ho, zdrbat, vyvysovat sa. Niektore to fakt prehanaju, mam uz take nicky v oku,z ktorych ide cista zloba...asi to len odignorovat.
Prajem Ti prijemne prezivanie tehotenstva, hlavne,nech je vsetko v poriadku a nech ste s babom zdravi.🌹🌹
Vieš o tom že účet sa dá zrušiť aj bez verejného oznámenia?
@tykat a naco je zase dobra takato ustipacna poznamka?
Hej, keď nemám čo konštruktívne poradiť, alebo aspoň podporiť, resp. láskavým neagresívnym humorom rozveseliť, radšej nepíšem nič. Ľudia tu hľadajú pomoc, podporu, vypočutie.
Neruš si účet ostaň tu s nami. Predsa sa nedáš vyhnať nejakými fuchtľami. Prajem ti krásne Vianoce a nech ste zdraví.
Niekedy sa pozastavujem ake somariny sa tu podaktore zeny pytaju .. a zas na druhej strane sa pozastavujem odpovedami .. tiež som tu pisala uz v anonymite a som ostala v nemom uzase ..
Ale preco si kazit vianoce? Ono mozno, clovek si pride poradu a caka co chce pocut, ale na druhrj stráne ti ostatní to vidia inak, alebo napisu nieco lebo nepoznaju okolnosti.. tazko je tu radit niekomu ..
Viesco , uzivaj si tehulkovanie ako aj jaaa.. napec si kolaciky , ide jedno z krasnych obdobi a to su Vianoce .. mier pokoj laska nadej 🥰🥰🥰🥰 pekne sviatky
@tykat To bola ventilacia frustracie. Aj to vie v danej chvili pomoct citit sa lepsie. Kedze je najskor tehotna, tak je to pochopitelne. V tom stave sa zena chtiac-nechctiac berie velmi vazne, osobne, je vztahovacna a nevie to velmi ovplyvnit. Veci, ktore by inokedy hodila za hlavu, ju zrazu rozplacu, atd.
Po zmene hormonov po porode zas pre zmenu nechape, preco ju to vtedy tak bralo. Ved to boli hluposti.
@lubkovaandrejka si zlata, ďakujem krásne 🥰 je to vytúžené, nedarilo sa roky, posielali ma na umelé, ale to som odmietla
@lubkovaandrejka @tykat presne o tomto hovorím. Zloba, provokovanie atd
@dadka1997 už pečiem, práve sa mi vari salko 😁😁😁
@moonlight1210 a toto je v poriadku? Zanalyzovat si človeka, zaskatulkovat ho a predhodit ho takto ostatným? Nemám žiadne výkyvy nálad, ani neviem, že som tehotná po pravde 😉
@h2 o ktorú diskusiu sa jedná? Podľa mňa úplne o všetky. Človek sa dostane do situácie a hľadá radu ako von, a tu sa mu ešte dostane odsúdenia že je blbý že sa do situácie dostal. Kopanie so ľudí v problémoch a často aj victimshaming je tu nie na dennom ale dokonca hodinovom či minútovom poriadku. Je to smutné.
Pisem to v kazdej takejto teme: toto je verejne forum. Verejne. To znamena, ze na druhej strane moze sediet 200 kilovy uchyl vydavajuci sa za zenu, moze tam sediet clovek nasrany na cely svet, moze tam sediet nejaky magor, ktory sikanuje inych a zdviha si sebavedomie na ostatnych, moze tam sediet ktokolvek. Toto je caro verejneho fora, ze moze prispiet ktokolvek cimkolvek.
Ak chcem riesit svoj problem na verejnom fore, musim ratat s tym, ze sa tu mozu objavit aj prispevky, ktore mozu byt urazajuce. Ak som dostatocne silna osobnost, taketo prispevky mam hlboko v zadnici. Ak viem, ze ma taketo prispevky mozu zranit, v ramci zachovania dobreho dusevneho stavu, nebudem prispievat na verejne fora.
S radostou 🙂 tak o to viac vas to muselo potesit, ked ste mali malu sancu..vidis, ked sa nieco ma stat, stane sa 🙂 ci skor alebo neskor.
lebo niektore nicky si takto dvihaju ego. svedci to len o ich nudnom a biednom zivote,
Dobre, nájde sa tu vzdy pár ustipacnych žien, pripadne sa stane ze chytajú za slovíčko, ale stále si myslim ze tu vedia ženy aj dobre poradiť.
Záleží aj od autoriek prvého príspevku, niekto sa naozaj chce poradiť, hľadá riešenie a ma dostatok sebareflexie aby sa nad odpoveďami zamyslela a vedela si z toho niečo vziat.
A potom je tu druha skupina, ženy ktoré sa prišli len posťažovať a chcu aby ich niekto polutoval, alebo sú príliš vztahovacne a tie majú pocit ze je cele fórum proti ním.
Lebo z niektoeych otazok, ziadosti o radu srsi taka stupidita, ze inak sa neda.
1 verejné fórum
2 dá sa reagovať len na to čo autor napíše, keď potom pridáva ďalšie informácie hneď vyzerá debata inak
3 na blbé otázky, ktoré vieš rýchlejšie nájsť na nete ako písať príspevok sa niekedy naozaj nedá reagovať pozitívne
4 nepoznáme osobne autora
Zvykneš si🤣 najhoršie su tie koníkove milionarky 🤣
A teraz mi povedz, ze nie si vztahovacna, neberies si vsetko osobne a nie si z toho rozculena. Pritom som ti nic zle nepovedala. Skatulkovanie si si v tom nasla sama.
Najhoršie vždy dopadnú diskusie, kde autor poskytne minimum informácií, nezapaja sa do debaty, neodpovedá na otázky alebo nedokáže odfiltrovať príspevky, ktore sú doslova odpadom. Na druhej strane niekedy je naozaj ťažké zaujať objektívne stanovisko, pretože na rôzne problémy nahliadame optikou vlastných životných skúseností.

O ktorú diskusiu sa jedná?