icon

Dovoz auta domov

bebe91
23. apr 2022

Ahojte. Prosim vedeli by ste mi tu poradit? Mam taky problem, ze chcem si kupit auto. Fiat 500. Lenže ja nejazdim zatial a ked si najdem nieco dobre a pekne na nete tak neviem čo urobiť. Nemam možnost vycestovať za tým autom a riešiť veci okolo toho kvôli zaťaženosti. Tu na okolí vôbec nepredávaju také auto, ze by som len skočila a dobre. Jedine v aaa auto viem kupiť ale cez to nenajdem nič take co by sa mi páčilo. Viete o nejakej firme čo dokáze aj doviezť auto domov? Asi chcem vela, ale ako nevodička by som sa na to nedala sadnut si za volant a z druheho konca slovenska prísť.

lujza7512
23. apr 2022

@bebe91 napíš na MK auto ony ti poradia pošlú ponuky a dovezú ti auto až pred dom keď treba

kacena4
23. apr 2022

vsak aaa ti privezie aj z opacnej strany sk z pobocky ak chces

luccija
23. apr 2022

@bebe91 nemáš v okolí nejakého chlapa, ktorý pôjde auto pozrieť a prevziať?ja by som sa bála kúpiť auto, ktoré nepozrie automechanik či niekto čo sa vyzná či nebolo búranie, striekanie, stiahnutý tachometer.Niekomu zaplať a rád pojde

luccija
23. apr 2022

@kacena4 nechce z AAA...

matinka
23. apr 2022

Pozri carvago, skusenost nemám, ale presne na to sa vraj specializuju

sofia1
24. apr 2022

@bebe91 predali sme pred pol rokom fiat 500.Nikdy viac
.mala som ho cca 5 mes.kupili za 15 000€ najlepšia vybava a predali za 11 000€.Strasne zle sa mi v ňom šoférovalo.Kup od súkromnej osoby alebo priamo z predajne autoriz.značky ,ale nie z AAA.