icon

Držíte veci kupujúcim týždeň bez zaplatenia?

4. máj 2025

Mamičky, je taká doba… držíte niekomu veci týždeň bez zaplatenia? Keď niekto prejaví záujem o váš tovar, že si preň kvôli diaľke dôjde o týždeň, ale odmieta zaplatiť predom. Predpokladám, že aj zálohu podľa rozhorčenia by bol peoblém zaplatiť. Ide o sumu 30€.

pe_mi
4. máj 2025

Záleží ,aká je komunikácia.
Poväčšine držím

andrea_82
4. máj 2025

Inzerat necham, ale ak sa niekto ozve, tak poviem, ze je to predbezne rezervovane. A ked sa dotycny neozve, kontaktujem hned druheho zaujemcu.

ukgirls
4. máj 2025

nie ak sa medzitym ozve niekto kto je ochotny zaplatit hned posli to ... drzat cudzim ludom kde nemas istotu ci to vezmu je nezmysel

lucia13022023
4. máj 2025

Po zlých skúsenostiach už nie.

bbebe
4. máj 2025

za mna: predaj prveho co zaplati. nam sa velakrat stalo ze sa ozvali ludia ze si pridu po nieco a ani sa neozvali ani nic.

marca12
4. máj 2025

Zalezi podla komunikacie. Ak clovek slusne poprosi a ma na to obhajitelny dovod,podrzala by som. Ak by dany clovek stekal a udaval si podmienky,nedrzala by som prenho nic.

maranco
4. máj 2025

Nech ti pošle aspoň 5€ na účet, tak budeš vedieť či má skutočný záujem
ak nemá žiadnu snahu, zbytočne to držať

katarinaba
4. máj 2025

Nie, nie a znovu nie. Po skusenostiach, aj keby bola komunikacia na urovni diplomacie, nie. Uz som tak naletela. Pani mila, komunikativna, poprosila pockat. Tak ok, pockala som. Potom pisala, ze este tyzden do rodicaku. Vravim ok, pockam, ale ked si to rozmyslite, prosim, napiste, ze nemate zaujem. Nic sa nestane, len nech viem. Myslis, ze napisala? Pani milo komunikativna?
Presne - bud zaloha, alebo nech napise az bude schopna zaplatit.

aalt
4. máj 2025

Nie nedrzim. Kto prvy zaplati, prvy berie. Raz som takto prisiel o kupcov, ked ma jeden natahoval, takze nikdy viac. Ale hadam takmer vzdy ked nieco predavam, tak sa niekto pokusa o to, aby som podrzal, ale mam pocit, ze to je len taktika na znizenie ceny. Takze nie.

eeffka
4. máj 2025

Nie, kto prv pride ten berie.

kavasmliekom
4. máj 2025

Nie, už dopredu takým poviem, že kto prvý zaplatí, ten berie.

autor
4. máj 2025

Som rada, že nie som jediná, komu sa zdá férové za tovar najprv zaplatiť a potom žiadať rezerváciu.

janka_266
5. máj 2025

predávam tomu, kto prvý zaplatí, možno 3x som skočila na nejaký príbeh o čakaní na rodičák, z toho 1x to bola naozaj pravda a aj tovar nakoniec kúpili