icon

Džíny pre vysoké ženy

1. nov 2021

Prosím, tie z Vás, ktoré ste vysoké, kde kupujete džíny? Ja nemôžem na seba zohnať dosť dlhé džíny, všetky mi končia nad členkami, nie sú dostatočne dlhé a v bežných obchodoch nemôžem nič zohnať.

0silvia0
1. nov 2021

Niektore eshopy ponukaju dlzku rifiel pre vysoke postavy, napr. bonprix, ale urcite aj inde zozenies

autor
1. nov 2021

@0silvia0 Bonprix s veru nepozerala, ďakujem za tip 🙂

martinka13
1. nov 2021

Tak s týmto sa presne trápim aj ja. A to mam len 175 cm.

autor
1. nov 2021

@martinka13 Ja meriam tak isto a veru je to problém.

prasiatko30
1. nov 2021

Teraz je vela znaciek co ponukaju aj rozne dlzky nohavic - napr levi’s a nedavno som zazrela , ze Stradivarius tiez zaradil jednu radu - petit, tall & regular kde okrem velkosti mozes vybrat aj dlzku nohavic ponukaju +-5cm pri objednavani v app ti dovoli vybrat pri urcitych modeloch

autor
1. nov 2021

@prasiatko30 Áno, ale sú dosť drahé, napríklad Levis.

prasiatko30
1. nov 2021

Stradivarius ma rifle okolo 25-30€ ked su zlavy aj lacnejsie

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
janamt
1. nov 2021

ja si kupujem v C&A, majú radu "long"

ivkazba
1. nov 2021

Next. Majú aj rifle 3 dĺžok (regular, short, long). Detto Hilfiger majú rôzne dĺžky.

lelluska
1. nov 2021

Z cenovo dostupnejsich odporucam Assos, majú kolekciu tall. Aj Levi’s majú krasne dlhe, ale tam už je trosku ina cena.

httpsusanne
1. nov 2021

Ja si kupujem levis, áno tie sú drahšie ale predĺžené a kvalitne rifle má aj Abercrombie&Fitch, ktorý majú úžasne výpredaje. A taktiež aj Hollister (trošku menej elestanu na môj vkus) má predĺžené a tiež vo výpredaji kúpiš za dobrú cenu. Všetky tieto rifle nosím niekoľko rokov a vyzerajú stále dobre.

katulienocka999
1. nov 2021

Ja mam 182 a zatial som vždy nasla v c&a, treba pozerať long. Sice nemajú az taky výber ale ked nutne potrebujem vzdy tam nájdem 😊 a ako pozerám príspevky tak sa poobzeram aj v bonprixe 😊

0silvia0
1. nov 2021

@katulienocka999 ale tych v bonprixe pre vysoke zeny tiez nie je az tak vela...

anonym0001
1. nov 2021

Kupujem panske 😀