Džíny pre vysoké ženy
Prosím, tie z Vás, ktoré ste vysoké, kde kupujete džíny? Ja nemôžem na seba zohnať dosť dlhé džíny, všetky mi končia nad členkami, nie sú dostatočne dlhé a v bežných obchodoch nemôžem nič zohnať.
@0silvia0 Bonprix s veru nepozerala, ďakujem za tip 🙂
Tak s týmto sa presne trápim aj ja. A to mam len 175 cm.
@martinka13 Ja meriam tak isto a veru je to problém.
Teraz je vela znaciek co ponukaju aj rozne dlzky nohavic - napr levi’s a nedavno som zazrela , ze Stradivarius tiez zaradil jednu radu - petit, tall & regular kde okrem velkosti mozes vybrat aj dlzku nohavic ponukaju +-5cm pri objednavani v app ti dovoli vybrat pri urcitych modeloch
@prasiatko30 Áno, ale sú dosť drahé, napríklad Levis.
Stradivarius ma rifle okolo 25-30€ ked su zlavy aj lacnejsie
ja si kupujem v C&A, majú radu "long"
Next. Majú aj rifle 3 dĺžok (regular, short, long). Detto Hilfiger majú rôzne dĺžky.
Z cenovo dostupnejsich odporucam Assos, majú kolekciu tall. Aj Levi’s majú krasne dlhe, ale tam už je trosku ina cena.
Ja si kupujem levis, áno tie sú drahšie ale predĺžené a kvalitne rifle má aj Abercrombie&Fitch, ktorý majú úžasne výpredaje. A taktiež aj Hollister (trošku menej elestanu na môj vkus) má predĺžené a tiež vo výpredaji kúpiš za dobrú cenu. Všetky tieto rifle nosím niekoľko rokov a vyzerajú stále dobre.
Ja mam 182 a zatial som vždy nasla v c&a, treba pozerať long. Sice nemajú az taky výber ale ked nutne potrebujem vzdy tam nájdem 😊 a ako pozerám príspevky tak sa poobzeram aj v bonprixe 😊
@katulienocka999 ale tych v bonprixe pre vysoke zeny tiez nie je az tak vela...
Kupujem panske 😀

Niektore eshopy ponukaju dlzku rifiel pre vysoke postavy, napr. bonprix, ale urcite aj inde zozenies