icon

E-shop kojenecke-obleceni.eu. Máte s ňou skúsenosti?

lienkad
17. mar 2010

ahojte.Ktora ma skusenosti s kupou z kojeneckeho-oblečeni.eu?Ja by som chcela objednať sadu do postielky ale poriadne to nevidím aky je napr.mantinel.ak ma niekto od tielto tak budem rada ked my poradí....

cicimon
17. mar 2010

ja som odtial objednala viac veci a som spokojna. Aj s dodacou dobou a pod. ale sadu do postielky som odtial neobjednavala

lienkad
autor
17. mar 2010

no ja som teraz ojednala matrac a zopar vecí, no chcela by som ešte tu sadu lebo sa my velmi pači ale nevidno ten mantinel okolo postielky....No mam ešte vyhliadnutu jednu sadu z jednej stranky" obchodny", no tu je to cenovo lacnejšie ale hneva ma že to nevidím.Ty si myslíš že je to po celej strane iba rovne, lebo tam je to zahlavičkou take vyvíšene a zaoblene...Poraď mi prosim....

cicimon
17. mar 2010

no ja som odtial objednala veci z mojho albumu foto 21-24,, aj matrac
a ktory mantinel chces objednat? posli obr

lienkad
autor
17. mar 2010

Jur07-be-v.....inak sa mz neda len pozri na stranke..........

lienkad
autor
17. mar 2010

fuha tz maš toho dosť ja nemam ani polovicu s toho čo ty, to je tvoje druhe?

lienkad
autor
17. mar 2010

čo ťa stal ten mantinel....

cicimon
17. mar 2010

no vyska mantinelu je 31cm, cize bude zalezat na tom, ako vysoko budes mat postielku - myslim polohovanie. Podla mna tam nie je vyvysenie, aj ked to nevidno celkom dobre z toho obr.

lienkad
autor
17. mar 2010

no ani mne sa nezda, no myslela som si že nikto ma odtialto že by mi poslal fotku,No nevadí.No skor ma zaujíma že či obýde aspon do polovici postielky, lebo ešte len čakam postielku.....

cicimon
17. mar 2010

no ak mas klasicku 120x60, tak to ti vyjde na tu kratsiu stranu (60) a z dlhsich po 45cm..takze celkom polovica to nebude

lienkad
autor
17. mar 2010

dík nie som bolndínka nemysli si, len som si to nejak nedomyslela.......

lienkad
autor
19. mar 2010

Ahoj.Tak dnes my prišli veci s kojeneckeho a aj ta sa do postielky, no som strašne sklamana lebo jsu uplne tenučke tie oblôičky až priesvitne a aj plienky som si objedna ale vdaka bohu len 2 lebo su take tenke ako pavučina že ani sa to nepodoba na plienku...No vecičky su fajn.......

lenca30
19. mar 2010

ahojte ja som si objednala vecicky a som velmi spokojna, su pohodlne bavlnene s iynmí vecami nemam skusenosti.

lienkad
autor
20. mar 2010

A plienky si kde kupila ak sa možem opýtať?Ako si zisťovala či su dobre a ake rozmery by mali mať?

nice202
10. apr 2010

ja som z tamad objednala postielku, matrac, supravu do postielky, prebalovaciu podlozku a osusku. postel aj matrac su dobre. aj vsetko ostatne. okrem podlozky na prebalovanie. objednala som makku, mala som objednat radsej tvrdu.

nikolkaa
13. máj 2010

ak ste si objednavali tak za kolko dni vam prišiel tovar?dakujem 🙂

nice202
15. máj 2010

asi za tyzden

krish
19. máj 2010

ahojte, ja som v pondelok ráno objednávala a dnes mi prišla zásielka. som spokojna az na flanelove plienky tie sa bojím aj oprať lebo uz aj teraz su akoby trosku vyblednute 😖 inak vsetko super. mozem odporucit. 🙂